stearns and Foster

Stearns & Foster, handgemaakt sinds 1846

Amerikaanse luxe - Stearns & Foster is al ruim 165 jaar een begrip.

Blijf altijd dromen

 

Een gedeelde passie voor betere materialen, innovatie en vakmanschap.  Dat is wat Stearns & Foster in de 19e eeuw bij elkaar bracht.  Maar de oprichters droomden altijd van meer, van iets beters.  Het is begonnen met het maken van katoenen producten voor koetsbekleding en sindsdien zijn ze niet gestopt met dromen.  Van paardenkoetsen en luxe hotels tot de Stearns & Foster matrassen waarop mensen nu thuis slapen : dromen hebben ze altijd gedaan.  Dat hoort bij het erfgoed.

 

Kwaliteit als traditie

Bij Stearns and Foster nemen ze altijd de tijd om matrassen te maken zoals het hoort.  De naam staat als sinds dag één voor hoogwaardige materialen, verfijnde afwerking en waar vakmanschap.  Dit erfgoed wordt in ere gehouden door alleen de allerbeste materialen ter wereld te gebruiken en alleen de meest getalenteerde en zorgvuldige vaklieden te vertrouwen.  Iedere Stearns & Foster matras is een direct resultaat van dit voortdurende streven naar exellentie.

 

Authentiek vakmanschap

Van alle vaklieden ter wereld komt slechts een handjevol in aanmerking voor het maken van Stearns & Foster matrassen.  Hun handwerk moet aan de hoogste eisen voldoen om volledige perfectie te kunnen leveren.  Ieder detail wordt met buitengewoon veel zorg tot in de puntjes uitgewerkt door een team speciaal opgeleide en gediplomeerde vaklieden.  Aan ieder Stearns & Foster matras wordt twee keer zoveel tijd besteed als aan een traditionele binnenveringsmatras.  Daarom wordt uw matras met trots voorzien van de handtekening van de vakman of -vrouw die eraan heeft gewerkt.

 

De allerbeste materialen

Alleen de allerbeste materialen als katoen, wol, zijde, kasjmier en latex zijn goed genoeg voor een bed met het stempel van Stearns & Foster.  Pure materialen, zorgvuldig geselecteerd op veerkracht, ademend vermogen en zachtheid.

 

Garantie

Stearns & Foster matrassen worden gemaakt om lang mee te gaan.  Dat is altijd al zo geweest.  Alle matrassen in de collectie hebben 10 jaar garantie.  Dankzij de superieure materialen en toegewijde vakmanschap zal uw Stearns and Foster matras jarenlang mooi blijven en heerlijk aanvoelen.

Update december 2018: bedden niet meer verkrijgbaar in Europa.

Created on 12/09/2014