Smartsleeve matrasbeschermer

De verpakking van uw matras

Gemiddeld heeft een mens acht uur slaap per nacht nodig. Helaas bezorgt de toenemende druk om sneller te leven en meer te presteren ons slapeloze nachten. Bovendien kunnen allergieën of muggen de nachtrust verstoren. Om nog maar te zwijgen van de matras...Maar soms zit de sleutel tot lekker slapen gewoon verpakt in de verpakking van die matras!

Vaak wordt heel lang stil gestaan bij de keuze van een matras. En dan wordt er de meest eenvoudige hoes rond getrokken. Maar het kan ook anders. Smartsleeve is bijvoorbeeld een matrasbeschermer die het slaapcomfort optimaliseert.

Tegen muggen en opvliegers

Aan de basis ligt een revolutionaire breitechnologie. De driedimensionele structuur creëert een unieke beschermlaag met ventilerende, vochtregulerende en veerkrachtige werking. Hierdoor blijft de lucht onder het lichaam in beweging en kan het opgenomen vocht verdampen. Via de luchtlaag wordt de temperatuur gelijkmatig verspreid over het volledige slaapoppervlak. Zo blijft het bed droog en wordt de rust niet meer verstoord door temperatuurschommelingen. Ideaal bv in de menopauze. De driedimensionele luchtlaag geeft ook extra drukverlichting en helpt de matras en het kussen het lichaam te ondersteunen. Bovendien kan het textiel worden behandeld met microcapsules die een substantie vrijgeven door wrijving. Een voorbeel hiervan is het gebruik van lavendel tegen stress. Dit werkt heel relaxerend en slaapbevorderend. De variant met eucalyptus extracten in de microcapsules houdt dan weer de muggen weg uit de omgeving van uw matras, en dus ook van uw armen en benen. 

Eentje voor ieder seizoen

Een andere versie vermindert de kans op huisstofallergie heel sterk door het gebruik van microcapsules die natuurlijke probiotica bevatten. Specifiek voor incontinentieproblemen wordt er een waterdichte maar ademende film gelegd op het textiel. Naargelang uw slaapprobleem kunt u dus kiezen uit zes verschillende versies. Smartsleeve past perfect rond elke matras, dankzij de super elastische zijkanten in lycra. De pasvorm wordt aangespannen met een polyester touwtje dat in de zijkanten verwerkt zit. Zodat vervelende kreuken u dus ook al niet uit uw slaap kunnen houden . Er bestaat trouwens ook een kussenhoes met dezelfde eigenschappen. Elke smartsleeve zit in een handige opbergton en is makkelijk mee te nemen dankzij de grais reishoes. Naargelang de slaapomgeving of de periode van het jaar is het immers mogelijk dat u te maken krijgt met een andere slaapverstoorder. Dit product is handig in gebruik, makkelijk in onderhoud, wasbaar op 40°C en heeft dezelfde levensduur als uw matras.

Created on 25/11/2015