Perzona

Reshaping the way you sleep : Perzona

U zoekt het juiste comfort voor uw nieuwe matras en u kan dit niet vinden ?

Uw matras bestaat dus (nog) niet ?  Dan heeft u wellicht Perzona nog niet leren kennen.  Dit merk introduceert een unieke lijn van matrassen die perfect aansluiten bij de uniekheid van de mens en dus ook bij u. 

De unieke multipocket van Perzona is samen ontwikkeld met Legget & Platt én de beste universiteiten.  Het resultaat is een verenpakket met een enorm aanpassingsvermogen.  Dit wordt bereikt door gebruik te maken van veren met verschillende diameters die opgedeeld zijn in 7 ergonomische zones.  De meerwaarde ten opzichte van de normale verenmatras is het speciaal ontwikkelde Tube Layer Systeem -TLS- dat van deze matras een matras maakt van de nieuwe generatie; 

Het gepatenteerde TLS systeem combineert drukverlagend slapen met extra ondersteuning van tubes.  Deze tubes zijn geplaatst in een visco elastisch schuim.  

PERZONA NEXT GENERATION

Via het meetsysteem Perzona Myscan wordt via een eenvoudige methode de correcte hardheid bepaald die nodig is.  Op een snelle manier worden hier de 10 of 14 ondersteunings tubes ingesteld nadat de scan werd uitgevoerd.  U ervaart direct wat de gemeten ondersteuning voor u betekent.  

Verder op deze site kan u de verschillende producten ontdekken.  Als specialist in slaapcomfort mag ook Perzona niet ontbreken en is een mooie aanvulling in het aangeboden gamma.  Kom beslist een kijkje nemen en misschien laat u zelfs een persoonlijke automatische scan uitvoeren....het neemt dan ook maar 2 minuten in beslag en daarom interessant voor iedereen. 

Created on 27/03/2017