Auping

Boxspring Auping Criade

Als we de Criade boxspring van Auping vergelijken met een klassieke boxspring van diverse andere merken dan zijn er er op vele vlakken duidelijke verschillen op te merken. Uiteraard gaan we er steeds van uit dat de boxsping kwalitatief in orde is, d.w.z. dat de boorden veerkrachtig zijn en de box uit een degelijke bonnell vering bestaat.

Auping Criade

Afgaande op de verschillende punten zoals aangegeven op de afbeelding gaan we hier verduidelijking brengen.
  1. De kern van deze Auping boxspring is altijd pocketvering. Een pocketveer betekent dat de veerkracht mooi verdeeld zit en van het hoogste niveau.
  2. De basis is een doorlopende met een doorlopend netwerk bij de scharnierlijnen. Er is dus een constante drukverdeling en veerweg. Een spiraalbodem is uitsluitend bij een Auping boxspring mogelijk en geeft de perfectie inzake ventilatie !
  3. Het vlakke zitdeel is vergroot tot 30 cm. Dit is uiteraard alleen bij de verstelbare boxsprings. Een groter zitdeel zorgt voor minimaal samendrukken van de matras en meer ergonomie bij een zithouding.
  4. De scharnieren bevinden zich laag. Dus geen grote split meer nodig en dit maakt dat er ook een box op grotere afmetingen mogelijk is (zelfs in elektrische versie).
  5. Hoofd- en voetbord wordt bevestigd aan de poot van het metalen (gelakt) onderstel. Auping kwaliteit garandeert hier dan ook een stabiel bed en spelingsvrije bevestiging.
  6. Hoofdborden zijn opgebouwd op basis van lichtgewicht en duurzaam materiaal.
  7. De bovenkant van de box is qua look en feel verrijkt. Hierdoor ontstaat een fris en tactiel aangenaam oppervlak.
  8. Matras en boxspring zijn gekoppeld. De matras blijft ten allen tijde op de box liggen; ook als deze versteld wordt.
  9. Al de opgesomde punten zijn dus eigen aan de nieuwste boxspring lijn van Auping, de CRIADE.
Kom dit alles ontdekken in onze zaak ofwel kan u de collectie reeds bekijken op deze site. 
Lees vorige
Wat is het verschil tussen Auping, Beka, Lattoflex etc.. ?

Wat is het verschil tussen Auping, Beka, Lattoflex etc.. ?

Welk comfort mag u verwachten van deze matrassen … Als beddenspeciaalzaak worden we tijdens het eerste kennismakingsgesprek dikwijls met de volgende vraag geconfronteerd : "Wij willen het beste bed" …...

Lees volgende
Drukverlagende traagschuim matrassen

Drukverlagende traagschuim matrassen

Enig idee wat een traagschuim matras is ? Met deze informatie trachten we wat informatie te geven over dit item en de diverse productieprocessen diverse kwaliteitsniveaus Door de jaren heen...