De eerste circulaire matras : made by Auping

De eerste circulaire matras : made by Auping

Een circulaire matras : wat is dat ?

Auping lanceert een primeur met deze circulaire matras. Een circulair product is iets waar alles opnieuw kan herbruikt worden. Het is de hoogste vorm van recyclen waar totaal geen milieuvervuiling meer aanwezig is. In de matras wordt geen milieuvervuilende lijmlaag toegepast noch een schuim die niet recycleerbaar is. Een probleem waar vele producenten mee worstelen en Auping heeft met deze dus een wereldprimeur !

De Evolve matras is dus een matras die bijvoorbeeld na 10 jaar gebruik terug naar Auping fabriek kan waar die dan volledig uit elkaar kan genomen worden om op die manier alle materialen te reinigen en opnieuw als nieuw product te hermaken. Totaal geen afval dus !

 

Bij de traditionele matrassen bekomen we steeds weer het probleem dat de oude matrassen zeer milieuvervuilend zijn. Ze bevatten talrijke synthetische materialen (schuimen) en verlijmingslagen die zeer vervuilend zijn voor het milieu. Auping brengt dus zeer goed nieuws voor ieder van ons en zeker voor het milieu. Dankzij het circularity paspoort dat bij iedere Evolve matras geleverd wordt weet je precies waar elk materiaal vandaan komt.

Wat met je nachtrust ?

Met de innoverende comfortlaag kan ook op deze matras een aangenaam comfortabel slapen verwacht worden. Kom dit beslist uitproberen in onze Auping store slaapspeciaalzaak te heist op den berg.

De matras Evolve is vanaf heden verkrijgbaar in onze Auping Store

 

Lees vorige
Slapeloosheid

Slapeloosheid

Laat slapen geen droom meer zijn: voorkom slapeloosheid. Wat is slapeloosheid? Slapeloosheid of insomnie is de meest voorkomende slaapstoornis.In een notendop betekent slapeloosheid dat je geen normaal slaapritme hebt: je...

Lees volgende
Slaap gerust, vermijd blauw licht in de slaapkamer.

Slaap gerust, vermijd blauw licht in de slaapkamer.

Als je een goede nachtrust wilt, is blauw licht een erg belangrijke factor. We hebben het dan niet alleen over zonlicht, maar ook over kunstmatig licht dat door verschillende toestellen...