Een innovatieve matrastopper geselecteerd door BOIC

Matrasbeschermer en matrastopper in één

De relatie tussen slaap en ons welbevinden overdag is algemeen bekend. De textielgroep BekaertDeslee heeft ruime ervaring in het oplossen van slaapproblematiek en met die knowhow werkte ze de voorbije 2 jaar aan een nieuwe matrastopper. Recent werd dit nieuwe product - Bounce Air Pad genaamd - gelanceerd.

Het resultaat is bijzonder innoverend. De unieke samenstelling levert een dubbel positief effect op. Een eerste pluspunt is de drukverlagende eigenschap die de drukpunten gelijkmatig zal verdelen en ook is er een sterk verbeterde thermoregulatie. En net daardoor verhoogt de matrastopper het slaapcomfort. Ze optimaliseert de slaapomstandigheden waardoor het lichaam minder energie verbruikt en dus beter kan rusten.

Concreet werkt het als volgt: wanneer iemand op de matrastopper gaat liggen zorgt de luchtige maar soepele structuur voor de aangename drukverlaging en verbetert de ergonomie van het lichaam. Bovendien onstaat er een perfect ventilerend effect. Tijdens het slapen geeft het lichaam warmte en vocht af. Dankzij het ventilerend effect wordt de warmte sneller afgevoerd en verdampt het vocht ook sneller. Dit thermoregulerend effect is een aanvulling van wat het lichaam zelf al doet, en helpt ervoor te zorgen dat de slaap minder onderbroken wordt omdat mensen het te warm krijgen.

Het BOIC en Sport Vlaanderen selecteerde de Bounce Air Pad voor het Belgisch team dat naar Rio ging.

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'