Het verhaal van Hästens bedden begint in de wieg

Hästens is een familiebedrijf, in alle opzichten. In de eerste plaats omdat de familie Ryde er al vijf generaties de scepter zwaait. Maar net zo belangrijk zijn de andere families die allemaal samen de familie Häsens vormen. Werken bij Hästens is voor veel mensen in Köping een beslissing die ze in hun jeugd al nemen. Weten dat je grootmoeder een bed heeft gebouwd voor een prinses in een ver land, is natuurlijk inspirerend. Maar het is ook een gids en een motto voor de kinderen in de stad: van hard werken en altijd naar perfectie streven, pluk je de vruchten, voor jezelf en je dierbaren.

Daarom gaat het beroep van meester-beddenmaker vaak over van generatie op generatie.

 

Hoe moeilijk is het eigenlijk om een Hästens te maken ?

 Dat duurt erg lang. Maar als je geobsedeerd bent door het creëren van een bed van echte wereldklasse, is elke seconde zinvol. Alleen al om een boxspringbed Vividus te maken, zijn minstens 350 werkuren werk van onze ambachtslieden nodig. Los van de tijd die het kost om paardenhaar, wol, katoen en vlas te prepareren, en de stalen veren, het houten frame en de tijk te maken.

Elke faze in de productie wordt continu verfijnd met als doel bedden te maken die u meer rustgevende nachten en wakkere dagen bieden.

En als een stap niet perfect wordt voltooid, beginnen we van voren af aan. Als die ook maar de kleinste fout opmerkt heeft elke werknemer de bevoegdheid om de productie stop te zetten. Nu snapt u misschien dat de belangrijkste vaardigheid die onze vakmensen moeten beheersen geduld is.

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'