Inrichten slaapkamer

De slaapkamer … een oase van rust en ontspanning.

Een slaapkamer moet dé plek zijn waar u tot rust kan komen en heerlijk kan ontspannen. ‘s Avonds in slaap vallen of ‘s ochtends wakker worden doet u ongetwijfeld het liefst in een aangename omgeving zonder al te veel drukte om u heen. Het is dan ook niet slecht om eens wat langer stil te staan bij de inrichting van uw slaapkamer. Een rustgevende slaapkamer zorgt ervoor dat u sneller in slaap valt maar het mag er ook best gezellig zijn, u gaat immers niet met gesloten ogen naar bed. De kleuren, materialen en decoratie die u gebruikt zijn bepalend voor de sfeer van uw slaapkamer.

Romantisch, klassiek, industrieel of hotel chique … wat is uw stijl? 

 

 

Dromerige decoratietips

1. Kies voor materialen die niet alleen warmte en zachtheid uitstralen maar ook zo aanvoelen. Stoffen als zijde, fleece of wol in combinatie met hout zorgen voor een warme en rustgevende uitstraling

2.Kleuren hebben een effect op hoe we ons voelen. In een slaapkamer kiest u dus best voor rustgevende kleuren, neutraal of pastel. Houdt u toch van een fel kleurtje dan is de muur achter het bed daarvoor de uitgelezen plek.

3.Sfeervolle verlichting zorgt voor een aangename gloed om in slaap te vallen of wakker te worden. Kies daarom naast algemene verlichting ook voor een gezellig sfeerlampje dat u makkelijk vanuit bed aan en uit kan knippen.

4.Een knusse inrichting hoeft niet te betekenen dat u uw slaapkamer moet volproppen met decoratiespullen. Less is more! U kiest beter voor enkele goed gekozen eyecatchers dan voor een overload aan spullen.

 

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'