Kuperus, handgemaakte bedden sinds 1905

Kuperus, handgemaakte bedden sinds 1905

Over Kuperus

Wilt u écht ontspannen slapen, om elke dag uitgerust wakker te worden ? Dat kan in een bed van Kuperus, handgemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen. Met ruim honderd jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van bedden staat Kuperus garant voor topkwaliteit.

 

Maatwerk

Bij Kuperus besteden we veel aandacht aan uw individuele wensen. Wij bieden maatwerk zoals maatwerk bedoeld is. En mocht na aankoop blijken dat uw bed bijvoorbeeld toch niet de juiste hardheid heeft, dan passen we dat gewoon aan.

 

Lange garantie

Onze slaapsystemen onderscheiden zich niet alleen door hun luxe uitstraling, maar zeker ook door een hoog comfortniveau en uitstekende ergonomische eigenschappen. Daarbij zorgt het gebruik van natuurlijke materialen voor een gezond slaapklimaat. En doordat de genoemde materialen ook nog eens uiterst duurzaam en slijtvast zijn, gaan onze bedden tientallen jaren mee. zonder kwaliteitsverlies. Geen wonder dat we u zonder aarzeling een langdurige productgarantie bieden.

 

Hofleverancier

Het geheim van ons succes? Wij leunen nooit tevreden achterover, maar blijven altijd op zoek naar hoe het beter kan. We luisteren naar onze klanten en gaan met hun opmerkingen aan de slag. Zo worden onze medewerkers nog elke dag beter in hun vak. En dat ons vakmanschap alom wordt erkend, blijkt wel uit het feit dat wij ons bij Koninklijke beschikking Hofleverancier mogen noemen.

In de ruime collectie merken bij Bosmans slaapcomfort-center heeft Kuperus dus een belangrijke plaats verworven. Indien u graag eens een excellent bed wil testen dan nodigen we u uit om Kuperus te komen ontdekken in onze showroom te Heist op den Berg. Van harte welkom.

Lees vorige
5 Remedies om slaapproblemen op te lossen

5 Remedies om slaapproblemen op te lossen

Een goede, stabiele nachtrust is cruciaal om het meeste uit je dag te halen. Je slaapt ongeveer een derde van je leven. In die tijd komen zowel je lichaam als...

Lees volgende
Per nacht 1 uur slaap winnen

Per nacht 1 uur slaap winnen

Als erkend lid van de Slaapraad kunnen we er u op attent maken om de website even te bezoeken. Hier kan je ook de grote bedtest doen en kom je...