Smartsleeve: de perfecte ventilatie van uw matras

Gemiddeld heeft een mens 8 uur slaap per nacht nodig. Toch komt u vaak niet aan die 8 uur. U ligt nog wakker omdat u nadenkt over de afgelopen dag, omdat u de juiste lighouding niet vindt of omdat u misschien zelfs last hebt van een allergie. Het zijn allemaal oorzaken waaraan we een slaaptekort wijten.

Maar slaaptekorten liggen ook aan de ventilatie van uw matras.

Tijdens uw slaap verliest u zo’n 300-600 ml vocht. Zonder enige bescherming vangt uw matras dat vocht op. Maar dat brengt enkele gevolgen met zich mee. Ten eerste kan het vocht geen kant op, wat uiteindelijk de levensduur van uw matras vermindert. Ten tweede krijgt uw lichaam het moeilijker om zijn temperatuur te regelen. Een te hoge lichaamstemperatuur zorgt ervoor dat u minder goed slaapt.

Gelukkig kan u er wel voor zorgen dat uw matras voldoende ventileert. U heeft lang stil gestaan bij de keuze van uw matras. Maar u geniet er pas ten volle van als u ook nadenkt over de hoes die u erover trekt.

Smartsleeve is een goed voorbeeld van een matrasbeschermer die niet alleen vocht opvangt, maar ook zorgt voor een goede ventilatie van uw matras. Dat resulteert in een optimaal slaapcomfort.

 

Tegen opvliegers

Aan de basis ligt een revolutionaire breitechnologie. De driedimensionele structuur creëert een unieke beschermlaag met ventilerende, vochtregulerende en veerkrachtige werking. Hierdoor blijft de lucht onder het lichaam in beweging en kan het opgenomen vocht verdampen.

Via de luchtlaag wordt de temperatuur gelijkmatig verspreid over het volledige slaapoppervlak. Zo blijft het bed droog en wordt de rust niet meer verstoord door temperatuurschommelingen. Ideaal bv in de menopauze. De driedimensionele luchtlaag geeft ook extra drukverlichting en helpt de matras en het kussen het lichaam te ondersteunen.

 

Eentje voor ieder seizoen

Een andere versie vermindert de kans op huisstofallergie heel sterk door het gebruik van microcapsules die natuurlijke probiotica bevatten. Specifiek voor incontinentieproblemen wordt er een waterdichte maar ademende film gelegd op het textiel. Smartsleeve past perfect rond elke matras, dankzij de super elastische zijkanten in lycra. De pasvorm wordt aangespannen met een polyester touwtje dat in de zijkanten verwerkt zit. Zodat vervelende kreuken u dus ook al niet uit uw slaap kunnen houden.

Er bestaat trouwens ook een kussenhoes met dezelfde eigenschappen. Naargelang de slaapomgeving of de periode van het jaar is het immers mogelijk dat u te maken krijgt met een andere slaapverstoorder. Dit product is handig in gebruik, makkelijk in onderhoud, wasbaar op 40°C en heeft dezelfde levensduur als uw matras.

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'