tempur

Tempur en de nieuwe generatie matrassen

 

THE FUTURE OF SLEEP IS HERE

Tempur is voortdurend bezig met het verbeteren van de nachtrust van steeds meer mensen, elke nacht weer, overal ter wereld. Nu, na een ontwikkelingsproces van 5 jaar, introduceert Tempur een volgende productgeneratie met geheel nieuwe Tempur materialen en stoffen, die nog betere prestaties leveren dan het vorige gamma.

Hun nieuwe productgeneratie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is op een duurzame en verantwoordelijke manier geproduceerd.

Goed slapen is voor ons allemaal van levensbelang. Het is belangrijk voor onze gezondheid, ontwikkeling en welzijn. Bij Tempur is het doel altijd geweest om de slaap van zoveel mogelijk mensen te verbeteren. Daarom zijn ze doorgegaan met innoveren en hebben ze een volledig assortiment toonaangevende slaapproducten ontwikkeld.

De naam Tempur geeft uiting aan de temperatuurgevoelige aard van hun materiaal. Het is visco-elastisch, wat betekent dat het zowel vloeibaar als veerachtig is. Een unieke combinatie, die wordt bereikt door miljarden ultragevoelige cellen.

Tempur ondersteunt uw lichaam, door zich voortdurend aan uw lichaamsvorm, -gewicht en -warmte aan te passen. Hierdoor raakt het materiaal in harmonie met uw lichaam en ervaart u een gewichtloos gevoel.

Tempur verlaagt de druk op uw lichaam, door de kracht van uw lichaam en prominente gebieden (schouders of heupen) gelijkmatig te verdelen over het materiaaloppervlak. Dit zorgt ervoor dat u zich altijd comfortabel voelt, waardoor u minder de neiging heeft om te draaien tijden het slapen.

Tempur absorbeert bewegingen tussen u, uw partner, uw kinderen of uw huisdieren tot 10x beter dan standaard traagschuim. Minder dan 2% van de bewegingen worden nog overgebracht. Daardoor stoort u elkaar minder snel en slaapt u allebei een stuk rustiger.

Het zijn deze unieke eigenschappen die zorgen voor de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning voor echte, rustgevende slaap.

HET NIEUWE TEMPUR GAMMA

Tempur Pro Plus: Met een matrashoogte van 25cm heeft de Tempur Pro Plus optimaal aanpassingsvermogen. Dankzij de extra dikke Tempur laag ervaart u de hele nacht gewichtloos comfort en ondersteuning. Het geheel nieuwe Tempur Advanced Material (5cm) in de matras biedt 20% drukverlaging, past zich nog beter aan de vorm van uw lichaam aan en absorbeert bewegingen nog beter. De Smartcool matrashoes zorgt voor een optimale temperatuurregulatie: aangenaam in de zomer, lekker warm in de winter. Daarnaast is de QuickRefresh matrashoes gemakkelijk fris te houden.

Tempur Pro: Met een matrashoogte van 21cm biedt de Tempur pro u comfort en optimale ondersteuning, door zich aangenaam naar uw lichaam te vormen. In vergelijking met de Pro Plus bestaat het Tempur Advanced Material uit 3cm, in tegenstelling tot 5cm.

Tempur Prima: Met een matrashoogte van eveneens 21cm helpt de Tempur Prima u volledig ontspannen waardoor u weer fris en vitaal wakker wordt. De standaard afneembare matrashoes is gemakkelijk fris te houden: losritsen, van de matras nemen en in de wasmachine wassen.

SCANDINAVISCHE KWALITEIT

Waar de meeste andere bedrijven standaardformules gebruiken of hun traagschuim ergens anders kopen, wordt Tempur materiaal volledig in hun geavanceerde productvestiging in Denemarken geproduceerd. Zo bent u ervan verzekerd dat elk Tempur product dat zij maken van de hoogst mogelijke kwaliteit is.

Hun toevoeging op kwaliteit zit diep. Zij selecteren alleen de beste materialen en streven naar veilige, wereldwijd erkende certificeringen die aansluiten op hun duurzame doelstellingen. Van het eerste concept tot de laatste draad, van hun productfaciliteit tot aan uw slaapkamer, u kunt er gerust op zijn dat Tempur producten het beste van het beste zijn.

In onze toonzaal staat het volledig Tempur gamma om uit te proberen en te vergelijken met de andere druk verlagende merken zoals Mline en Technogel. U bent er dus steeds zeker van dat u het juiste product aanschaft voor uw lichaam.

 

 

Lees vorige
Rugklachten

De beste slaapsystemen voor fysieke klachten

De beste slaapsystemen voor fysieke klachten 20% van de Belgische bevolking lijdt aan reuma, zo’n 10% heeft artrose, 18% heeft last van lage rugpijn en dagelijks staan heel wat mensen...

Lees volgende
slaapritme

Optimaliseer je slaapritme

Hoe kan ik mijn slaapritme optimaliseren? Ongeveer 25% van de Belgische bevolking heeft last van chronische vermoeidheid. Dat is vaak het gevolg van een slechte nachtrust. Soms heb je gewoon...