Wat is het verschil tussen Auping, Beka, Lattoflex etc.. ?

Welk comfort mag u verwachten van deze matrassen …

Als beddenspeciaalzaak worden we tijdens het eerste kennismakingsgesprek dikwijls met de volgende vraag geconfronteerd : "Wij willen het beste bed" … of "wij zoeken de beste matras".

Zo eenvoudig is het natuurlijk niet. Ons professioneel team tracht elke klant individueel te helpen door tijdens het bezoek enkele gerichte vragen te stellen. Daardoor wordt uiteindelijk een groot deel van de collectie weerhouden en moeten uiteindelijk slechts enkele matrassen op vlak van het 'aangename' aanvoelen en uiteraard comfort vergeleken worden. Er is niets zo persoonlijk als de comforteisen van een matras. En dan hebben we het hier niet over een harde of zachte matras maar eerder het juiste product is van prioritair belang. Onder deze mogelijkheden zitten: latex, veren, traagschuim, geltex, combi comfort matras, koudschuim etc.

 

Welk onderling onderscheid is er tussen de merken ?

Auping

Het feit dat de ventilatie van het bed hier als key factor telt, maakt dat dit bed voldoet voor ieder die de perfectie wil inzake het best ventilerende bed. Ook de meer technische aspecten zijn bij elk Auping bed quasi perfect. Als voorbeeld : een elektrisch verstelbaar Auping bed heeft standaard krachtige motoren van een hoog kwaliteitsgehalte en zijn dus beslist van topkwaliteit.

 

Tempur

De uitvinder van de drukverlagende matras staat nog steeds op numero uno als het om de 'perfecte' drukverlagende matras gaat met daarenboven steeds 15 jaar garantie ! Intussen zijn er 101 verschillende soorten traagschuim van evenveel producenten maar er is er maar één die het aandurft om zulke lange garantieperiode te geven aan al zijn klanten.

Drukverlagend slaapcomfort is een noodzaak voor iedereen met rugklachten. De Tempur matras is trouwens eentje die toegepast wordt in de rugklinieken en ziekenhuizen (doorligwonden). Wij als platinum dealer van Tempur hebben steeds de volledige collectie voorradig.

 

Beka

Deze Belgisch hofleverancier is bekend voor een interessant gamma pocket verenmatrassen. Al decennia lang kan men vertrouwen op de 3 katjes van Beka. Steeds in uitvoering met verschillende comfortniveau's en uiteraard verschillende prijscategorieën.

 

Lattoflex

Al decennia lang een trendsetter inzake de perfecte bedbodem. Een Winx X6 bodem met glasvezellatten en vleugelopbouw voor optimaal comfort is de beste oplossing om als nieuwe bodem in een bestaand bed te leggen. Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden in een Lattolfex bedframe. Dit alles kan u bekijken in onze beddenspeciaalzaak te Heist-op-den-Berg.

De Lattoflex matrassen onderscheiden zich door een collectie natuurlatex te brengen. Ook de geltex inside collectie is hier een onderdeel van en dat menig personen kan bekoren.

 

Uw oude matras is aan vervanging toe ?

De beknopte uitleg van enkele merken hierboven is slechts een beperkt onderdeel van onze collectie. Als u een beter bed zoekt dan raden wij u aan even een bezoekje te brengen aan onze zaak die 1800 m² groot is. De ruimste beddenspeciaalzaak met alle merken onder één dak.

Om u reeds een idee te geven van alle mogelijkheden hebben we deze uitgebreide website ontwikkeld. Misschien interesseert het u wel om reeds een virtuele wandeling door onze showrooms te maken...

Zalig slapen, laat het geen droom meer zijn!
Van harte welkom !

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'