Wat kost een goede boxspring

Wat kost een goede boxspring

Slapen zoals op hotel, maar dan thuis!

Slaap jij tijdens je hotelvakantie ook als een roosje ? In hotels kiezen ze vaak voor boxspring bedden omdat deze garant staan voor een comfortabel en ventilerend slaapsysteem. Maar...de ene boxspring is echter de andere niet. Er is veel verschil in kwaliteit die bepalend is voor de levensduur van de matras en nog belangrijker, jouw slaapcomfort.

Tegenwoordig zie je veel outlet stores waar de kost van een boxspring vaak minder dan € 1000 bedraagt …en dan nog wel inclusief de matras. Zulk een bed kan geschikt zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing maar je kan ervan op aan dat een degelijk slaapCOMFORT niet mogelijk is op zulk een boxspring. In alle opzichten wordt zulk een product gemaakt om een gunstige prijs te bekomen en bepaalde basisregels om een goed aangenaam comfort te bekomen worden hier niet gerespecteerd.

Daarom is het belangrijk om de betere beddenspeciaalzaak te bezoeken waar geluisterd wordt naar de noden van een klant. Een winkelier die meedenkt met de klant dat is in ieders belang want hier bekom je een luisterend oor en uiteindelijk ook het bed dat best bij jouw past!

De extra kostprijs van de betere boxspring is eur 70 !!

Wist je dat de ‘betere’ boxspring zoals bijvoorbeeld de collectie The Best of Beka of Auping original al verkrijgbaar is met diverse mogelijkheden aan prijzen van eur 1999? Zo zie je maar dat zulke boxsprings die makkelijk 15 jaren perfect slaapcomfort bieden t.o.v. de goedkope boxspring van eur 1000 met slecht slaapcomfort eigenlijk maar een extra kost hebben van eur 70 / jaar. De nachtrust op een harde onaangename matras of een persoonlijk geoptimaliseerde matras, het is slechts dat geringe verschil van € 70/jaar. Wat kies jij?

 

Enkele voorbeelden ..

Boxspringbedden van merken als Auping, Beka, Kuperus, Nillspring, Somnus .. zijn al enkele betrouwbare merken waar de kwaliteitsnormen steeds gerespecteerd worden. Wat niet wil zeggen dat dit dan ook automatisch dure bedden zijn.

Maar aan wat herken je nu een betere boxpring? Dat zal ook verteld worden bij een bezoek aan onze showroom. Aan de hand van een demoversie demonstreren we wat de eigenschappen zijn van zulk een bed.

Weet je het echt niet meer? Kom en bezoek dan even onze speciaalzaak met een oppervlakte van 1500 m² en je ontdek hier de wereld tussen slaapwel en goedemorgen.

http://www.rtv.be/publiciteit/player.php?url=P_Bosma1704_online.mp4

Welkom!

Lees vorige
Per nacht 1 uur slaap winnen

Per nacht 1 uur slaap winnen

Als erkend lid van de Slaapraad kunnen we er u op attent maken om de website even te bezoeken. Hier kan je ook de grote bedtest doen en kom je...

Lees volgende
Een innovatieve matrastopper geselecteerd door BOIC

Een innovatieve matrastopper geselecteerd door BOIC

Matrasbeschermer en matrastopper in één De relatie tussen slaap en ons welbevinden overdag is algemeen bekend. De textielgroep BekaertDeslee heeft ruime ervaring in het oplossen van slaapproblematiek en met die...