Zalig slapen dat is de essentie.

Slapen : we doen het allemaal.

Zalig slapen : laat het geen droom meer zijn...

De ene verkiest een hard bed terwijl anderen net het tegenovergestelde willen bekomen. De ene doet het met 6 uur per nacht maar evenzeer zijn er personen die 9 uur slaap nodig hebben om uitgerust wakker te worden. De slaapbehoefte is dus erg afhankelijk van de persoon. Ook de leeftijd heeft een sterke invloed om deze slaapgewoonten. Vandaag de dag zit het gemiddelde rond een 7,5 uur en dat betekent dat we ongeveer 1 à 2 uur minder slapen dan pakweg 50 jaar geleden.

Maar de essentie is wel om te slapen in een optimaal bed. Daarom is het een absolute noodzaak om een onafhankelijk advies te verkrijgen bij de aankoop van een bed. Want tegenwoordig zijn er diverse slaapsystemen die elk hun eigen specialisatie beogen en dus zeker ook een ander comfort bieden.

Bijvoorbeeld in situaties als Auping, Tempur, Beka en Lattoflex spreken we dus altijd over een bed dat kwalitatief perfect in orde is maar wat de optimale omstandigheden betreft dat wordt in samenspraak met het professionele team besproken. Uiteraard heeft het type matras een doorslaggevende invloed maar andere zaken kunnen dit zeker nog beinvloeden. Wist u trouwens dat je met een geltex matras net het tegenovergestelde comfort verkrijgt vergeleken met een visco matras? Zulke belangrijke factoren kunnen alleen bij wijze van vergelijking afgewogen en gekozen worden. Deze adviezen maken ook dat een klant nadien een uiterst tevreden klant wordt. En daar gaat het om ... de juiste keuze maken om zo zalig te slapen en te genieten van een welverdiende zalige nachtrust.

In "de wereld tussen slaapwel en goedemorgen" kan men u al een hele stap verder helpen met professioneel advies! Welkom.

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'