Zalig slapen, laat het geen droom meer zijn

We maken het allemaal wel eens mee. ’s Morgens wakker worden met pijn in de rug of het gevoel van niet uitgeslapen te zijn. Wist je dat het slaapsysteem de kwaliteit van de slaap kan verbeteren? Een andere oplossing kan uiteraard ook zijn dat wat slaappillen genuttigd worden. Hierin is België trouwens koploper wat het gebruik van slaapmedicatie betreft. Soms is dit uiteraard gerechtvaardigd, maar als je slaapproblemen ondervindt, loont het om eerst de oorzaak te achterhalen.

Daarom kan het dus interessant zijn om de slaaphygiëne nader te onderzoeken. Van zodra jouw lattenbodem en/of matras de leeftijd heeft van 12 à 14 jaar moet je er zeker vragen bij stellen of dit inderdaad nog wel het optimale comfort kan bieden.

Bij het vervangen van een bestaande matras kan ons team toch wel wat professionele adviezen geven waar uw nachtrust wel zal bij varen. Als slaapspeciaalzaak staat ons team steeds ter beschikking om een gepersonaliseerd advies te geven. De verschillende combinaties van Auping, Beka, Tempur etc. maakt dat er voor ieder wel de juiste comfortvereisten kunnen bepaald worden.

Ontdek nu de wereld tussen slaapwel en goeiemorgen bij Bosmans slaapcomfort te Heist op den berg … 1500 m² zuiver slaapmogelijkheden met nadruk op slaapadvies als onafhankelijke speciaalzaak en diverse shop-in-shops van de bekende merken.

Welkom.

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'