Goed slapen en uitgerust wakker worden

Wist je dat we ongeveer een derde van ons leven in bed doorbrengen? Dat is een hele poos. Het spreekt dan ook voor zich dat een goed bed van cruciaal belang is voor de levenskwaliteit. Nog niet zo lang geleden hechtte men weinig belang aan degelijke matrassen en lattenbodems, maar in deze stresserende tijden is men gaan inzien dat een gezonde nachtrust begint bij een goed bed.

En een goed bed, dat kies je niet zomaar. Aangezien tegenwoordig steeds meer verschillende slaapsystemen bestaan, wordt het ook een stuk moeilijker om de juiste keuze te maken. Professionele tips van slaapexperts kunnen hierbij een uitweg bieden. Daarom vind je in deze rubriek deskundig advies over verschillende producten en merkproducten.

Producenten hebben vaak een uitgebreid gamma om iedereen slaapcomfort op maat aan te kunnen bieden. Maar wat past best bij jou? Een matras met veren, latex of geltex inside of is het eerder het NASA traagschuim ? Om een keuze te maken moet het allemaal grondig getest kunnen worden. Enkel jij weet toch wat comfortabel is voor jou? In ieder geval tracht Bosmans slaapcomfort-center u in samenwerking met de experts als Auping, Tempur, Beka, Brinkhaus etc. wegwijs te maken in deze wereld tussen slaapwel en goedemorgen.

 

 

Advice and sleep solutions
tailored to your needs

Free delivery
& installation

Family business
since 1941

Wide selection
top brands

Need a bed quickly :
look at our collection 'the fast bed'