Wat is het TA approved label van Test Aankoop ?

‘TA Approved’, wat is dat eigenlijk?

Het label ‘TA Approved’ (goedgekeurd door Test Aankoop) is redelijk nieuw. Het is een initiatief van Test Aankoop. Al meer dan 60 jaar staat deze consumentenorganisatie in België bekend als expert in het testen van producten en diensten. Met TA Approved wil Test Aankoop naar eigen zeggen ‘op zoek gaan naar lokale Belgische producten met een redelijke prijs en een goede kwaliteit’. De erkenning wordt toegekend na contacten met de fabrikant en een conformiteitstest in het labo van Test Aankoop.

Test Aankoop onderzocht onze Cosmopolitan pocketverenmatras. Die wordt in België gemaakt en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Beka® Cosmopolitan pocketverenmatras was geslaagd voor alle aspecten van de tests. Ze mag voortaan dus trots het label ‘TA Approved’ dragen.

En dus zeer recent werd de Beka Cosmopolitan matras met zulk een TA Approved label bekroond ! Van de talrijke matrassen die we in onze speciaalzaak aanbieden is deze Cosmopolitan matras uiteraard ook steeds aanwezig in de zaak.  

Made in Belgium.

Advice and sleep solutions
tailored to your needs

Free delivery
& installation

Family business
since 1941

Wide selection
top brands

Need a bed quickly :
look at our collection 'the fast bed'