Bosmans slaapcomfort

Wie goed slaapt, is gezonder, productiever en opgewekter. Als uitgeslapen slaapwinkel en beddenspeciaalzaak zorgen wij er daarom voor dat zowel u als uw slaapkamer perfect uitgerust zijn!

Advies en slaapoplossingen op uw maat

In onze slaapwinkel staat een team van gedreven slaapspecialisten klaar om al uw vragen en problemen rond slapen op te lossen. Als familieonderneming vinden we het belangrijk om u persoonlijk verder te helpen met advies én een slaapsysteem op uw maat.

Van een kleurig sierkussentje tot een complete slaapkamer met alles erop en eraan. Van een op maat gemaakte dressing tot een aangepast slaapsysteem voor uw gevoelige rug. Verrassende, nuttige en (buiten)gewoon mooie ideeën voor uw slaapkamer verzamelt u in onze winkel in Heist-op-den-Berg of in onze webshop.

Alle merken onder 1 dak

Naast een uitgebreide webshop, heeft Slaapcomfort-center 2 toonzalen (met 1 ZNOOOZ store), goed voor een oppervlakte van maar liefst 1800 m². Kom er de volledige collecties uittesten van topmerken als Tempur, Auping, Beka, Lattoflex en Treca interiors de Paris. U kan zelf de kwaliteit komen ervaren van een ruim aanbod waterbedden, boxsprings en zo veel meer! Ook in bedlinnen brengen wij een zeer ruim assortiment.

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'