Op zoek naar de perfecte boxspring

Op zoek naar de perfecte boxspring

Op zoek naar de perfecte boxspring?

Als u op zoek bent naar de ultieme slaapervaring, is een boxspring de uitstekende keuze. Toch kan het vinden van de perfecte boxspring een uitdaging zijn, omdat er zoveel opties op de markt zijn. Bij Bosmans Slaapcomfort begrijpen we uw zoektocht en helpen we u graag bij het ontdekken van de voordelen van verschillende boxsprings en de mogelijkheden die ze bieden.

De voordelen van een boxspring

Het grote verschil tussen een bed en een boxspring is eigenlijk dat het tweede al een compleet slaapsysteem is. Het bestaat namelijk uit verschillende componenten die samen één geheel vormen. Denk maar aan de combinatie van een gestoffeerde bedbodem met veren, een matras, vaak ook een topmatras en een hoofd-/ voetbord. Daarbovenop straalt zo’n boxspring in tegenstelling tot een bed ook net iets meer luxe uit.

Bovenop hun luxe-uitstraling en charisma bieden boxsprings nog tal van andere voordelen. Zo geniet u bijvoorbeeld van een comfortabele instaphoogte en kunt u vaak kiezen tussen vlakke en elektrische modellen, waardoor u uw slaaphouding kunt aanpassen voor optimaal comfort. Doordat de bedbodem volledig gesloten is, is de reiniging ervan eenvoudig en beperkt. Extra handig dus als u niet meer goed te been bent. Ook als u het ‘s nachts snel warm hebt, biedt een boxspring voordelen. De veren hebben namelijk naast een ondersteunende functie ook een ventilerende rol. Daardoor geniet u van een betere ventilatie.

Auping boxsprings

Bij Bosmans Slaapcomfort bieden we ook een uitgebreide collectie Auping boxsprings aan. Deze boxsprings zijn opgebouwd uit een spiraalbodem en bieden een combinatie van stijlvol design en hoogwaardig comfort. Of u nu kiest voor een slanke look met een stalen frame of luxe stoffen afwerkingen, in ons Auping gamma vindt u altijd een boxspring die bij u past.

Omdat Auping de enige beddenproducent is die een spiraalbodem heeft geïntegreerd in zijn boxsprings, bent u verzekerd van uitstekende ventilerende eigenschappen. Aangezien deze spiraalbodem voor 80% open is, kan uw boxspring goed verluchten. Voor veel mensen is dit de basis van een goede nachtrust. Vraag gerust meer advies aan onze slaapexperten in de winkel en kom zelf eens testen.

Beka boxsprings

Beka staat bekend om zijn kwaliteitsbedden en matrassen, gemaakt op Belgische bodem. Ontdek het uitgebreide assortiment Beka boxsprings bij Bosmans Slaapcomfort en kies de ideale slaapoplossing die bij u en uw slaapkamer past. Met verschillende opties van maat, hoofdbord, design van de poten en stof afwerking kunt u uw boxspring volledig personaliseren voor een optimale slaapervaring.

Nill Spring

De slogan van de Belgische fabrikant Nill Spring is niet voor niets “Passion For Quality Sleep”. Dit familiebedrijf uit de regio Veurne, staat garant voor topkwaliteit. Hun boxspring systemen zijn in niets vergelijkbaar met andere merken.

Het grootste verschil tussen hen en bijvoorbeeld Beka is de doorlopende midden-zonering in de box. Dit maakt hun box het perfecte onderstel wanneer er gewerkt wordt met 1 grote matras. Personen of koppels die graag dicht bij elkaar slapen krijgen in het midden van het bed hetzelfde ligcomfort als op het normale ligvlak. De matrassen zijn vaak opgebouwd met specifieke schouder- of heupzonering wat zorgt voor een luxueus en ontspannend ligcomfort.

Ook het visuele is belangrijk bij de keuze van uw nieuw boxspring bed. Wie ziet er nu niet graag een mooi & uniek bed? Nill Spring speelt hier dan ook graag op in. Model Vasca bijvoorbeeld is een houten omranding waar de boxspring ingebouwd wordt. Een uniek design voor wie houdt van een tijdloos en niet gestoffeerd bed, maar toch wenst te genieten van een uitmuntend comfort. Of wat dacht je van hun boxspring Fondo? Een prachtig, zwevend design met 4 hoekpoten in plaats van de standaard 8 of 12 poten. Makkelijk om onder te poetsen en absolute topklasse.

Bosmans Slaapcomfort is dan ook terecht fier om met dit, op en top Belgisch familiebedrijf, te mogen samenwerken! In onze showroom staat dan ook bijna de volledige collectie van dit pareltje gepresenteerd.

Hästens

In de wondere wereld van slapen is er veel mogelijk. Soms zelfs zo veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wel…dit bos eindigt bij de slaapsystemen van Hästens.

Sinds 1852 is deze Zweedse beddenmaker gespecialiseerd in het verwerken van de beste natuurlijke materialen, met specialisatie paardenhaar, tot een perfect slaapsysteem. In een Hästens zit veel, maar niets daarvan is overbodig. Elk kleinste detail heeft telkens maar 1 doel: het verbeteren van de omstandigheden om zo diep te slapen als de natuur het heeft bedoeld voor ons mensen. Door een natuurlijke slaapomgeving te creëren, willen ze u graag terugvoeren naar uw roots. Of beter gezegd, de roots naar u. In een kunstmatige wereld is een Hästens een oase van natuurlijke materialen.

Elke degelijke boxspring heeft zijn kenmerken, zijn voor- en nadelen. Echter geen enkel bed heeft de kenmerken van een Hästens boxspring. De mix van wol, katoen en paardenhaar zorgt niet alleen voor een perfecte ondersteuning én een gevoel van gewichtloosheid, deze mix zorgt er ook voor dat er geen vocht in het bed blijft zitten. Een absolute noodzaak voor bijvoorbeeld personen met een huisstofmijt allergie.

Hästens is te vinden bij Bosmans Slaapcomfort. Een afdeling met maar liefst 10 slaapsystemen, netjes opgesteld tussen andere topmerken in natuurlijk slapen zoals de andere Zweedse parel Carpe Diem.

We helpen u graag bij uw keuze

Bij Bosmans Slaapcomfort bieden we een breed scala aan boxsprings van verschillende topmerken. Kom gerust langs in onze winkel in Heist-op-den-Berg voor gericht advies en test uit wat voor u goed ligt. Onze slaapexperten staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte boxspring voor uw slaapbehoeften.

Lees vorige
Onderhoud waterbedden

Hoe onderhoud ik mijn waterbed?

Tips voor het Optimaal Onderhouden van je Waterbed Een waterbed biedt niet alleen een unieke slaapervaring, maar vereist ook specifieke zorg en aandacht om de levensduur te verlengen en een...

Lees volgende
Bedtextiel onderhouden op biologische wijze

Bedtextiel onderhouden op biologische wijze

Introductie: In een wereld waarin duurzaamheid steeds meer centraal staat, zoeken consumenten naar manieren om hun dagelijkse routines milieuvriendelijker te maken. Een bedrijf dat deze behoefte omarmt en omzet in...