“De wereld tussen slaapwel” & goedemorgen”

Over ons

Bosmans Slaapcomfort is sinds 1941 een klinkende naam in de fascinerende wereld tussen slaapwel & goedemorgen. Wij zijn een almaar groeiende familie onderneming, gevestigd in het wereldwijde epicentrum en prachtige gemeente Heist-op-den-Berg. Reeds 4 generaties lang proberen wij steeds het beste van onszelf te geven om al onze klanten te doen genieten van een deugddoende en welverdiende nachtrust.

Denis & Raymond Bosmans (en echtgenote Jeanne) begonnen ons avontuur op hun eigenste manier: vakmanschap in de meubelsector aangevuld met Belgische merken in slaapcomfort zoals Beka en Lattoflex. Naarmate de jaren vorderden en de wensen van de consument veranderden naar het “goedkopere” Ikea meubel, veranderde ook onze visie. Onder leiding van Rudy Bosmans, echtgenote Annemie en zus Greta Bosmans werd de zaak meer en meer een speciaalzaak in duurzaam & kwalitatief slaapcomfort. De meubelen verdwenen, gekende merken zoals Tempur of Auping werden toegevoegd aan het reeds bestaande gamma en een 3-talige website/webshop werd geïntegreerd…het begin van iets groots.

Enkele jaren geleden heeft de 4de generatie, onder leiding van Bart Bosmans en echtgenote Elke, de fakkel overgenomen. Wereldwijde topmerken werden toegevoegd, innovaties volgenden elkaar op en een prachtige 2de winkel met uitsluitend bed- & badtextiel werd geopend in de winkelstraat van Heist.

 

 

Unieke mix van de allerbeste merken & services

In onze 1500m² grote toonzaal, verdeeld over 2 verdiepingen, kan je een unieke verzameling topmerken terugvinden. Op het gelijkvloers bieden we onze klanten Belgische topkwaliteit van Nillspring & Beka en de meest complete afdeling “drukverlagend slapen” met de 4 grote merken zijnde Swissflex, Tempur, Technogel en Mline. Tevens bieden wij in onze Auping Store alle mogelijke slaapsystemen van het topmerk Auping aan. Van boxspring bedden tot de gekende houten bedomranding zoals Auronde.

Ook voor de aankleding van uw bed- of badkamer barst onze zaak van leuke ideeën en mogelijkheden. Met knusse dekbedden en zachte dekbedovertrekken van onder meer Brinkhaus, Lysdrap, Signoria, Mirabel Slabbinck, Hugo Boss, Yves Delorme of ons huismerk “Bosmans Linnenboetiek” toveren wij uw slaapkamer om naar uw droomplek.

Wanneer we “the stairway 2 heaven” opstappen komen we in een andere wereld terecht. Natuurlijk & handgemaakt slapen is de toekomst en dat bieden wij! Noorse frisheid van Jensen, Zweedse topklasse met Hästens & Carpe Diem, Nederlandse perfectie van Kuperus en Duitse prachtsystemen van Schramm. Met de nodige fierheid mogen we zeggen dat je bij ons het beste bed ter wereld, a piece of art, kan bewonderen: Hästens Vividus!

Wij geven u niet alleen advies over slaapcomfort, maar bieden u ook tal van services op maat! “hetsnellebed.be”, waarbij uw gevraagd slaapsysteem of matras binnen 24u geleverd wordt, waterbedonderhoud & matrasreiniging … alles kan bij uw slaapspeciaalzaak!

   

                         

 

Goed uitgerust voor een nieuwe dag

Een professioneel team staat klaar om u te begeleiden in het maken van de juiste keuze. Wij weten maar al te goed dat een nieuw bed kiezen niet makkelijk is. Slapen is persoonlijk, maar o zo belangrijk om ten volle van de dag te kunnen genieten. Gun uw lichaam de rust die het verdient. Elke nacht brengen we uren door in ons bed. Ons lijkt het niet meer dan logisch dat u deze uren op de meest comfortabele manier moet kunnen beleven. En dit kunnen wij verwezenlijken. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat u nooit nog schaapjes hoeft te tellen…want…in een bed dat bij jou past tel je geen schaapjes!

 

Tot snel, in “de wereld tussen slaapwel & goedemorgen” !

 

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'