Wat maakt een bed tot een Bosmans Heaven bed

Comfort

Comfort is een toevluchtsoord van ontspanning, een oase van welzijn waar stress en spanning smelten als sneeuw voor de zon. Het is de belofte van rust en vernieuwing, die ons elke avond verwelkomt en elke ochtend verfrist.

Kwaliteit

Het begint met zorgvuldig geselecteerde materialen, elk gekozen voor hun duurzaamheid, comfort en ondersteuning. Van het stevige frame tot de verfijnde afwerking, elk detail getuigt van vakmanschap en toewijding aan excellentie.

Vakmanschap

Het is de kunst van het creëren van een slaapomgeving die niet alleen ondersteunend is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Vakmanschap belooft niet alleen een goede nachtrust, maar ook een ervaring van luxe en verfijning.

Achter de collectie

Wat is het eerste waar je aan denkt als ergens de woorden ‘Stairway to Heaven’ worden genoemd? Dit zal hoogstwaarschijnlijk aan het bekende nummer van de Engelse rockband Led Zeppelin liggen, en niet aan een trap in een slaapspeciaalzaak!

Onze “Stairway to Heaven” brengt je letterlijk naar de hemel in slaapcomfort. Met deze trap overbruggen wij de kloof tussen het perfecte slaapcomfort van bijvoorbeeld Nill Spring, Auping of Swissflex en het ultieme slaapcomfort van Carpe Diem, Schramm of Hästens.

Vakmanschap is als een kostbaar geheim, een kunst die elke nacht tot leven komt. Het is de belofte van meesterschap, geweven in elke draad, die elke slaap transformeert tot een symfonie van comfort en elegantie."

Elke & Bart Bosmans

Een bed gemaakt met gouden handen

De echte hemel hebben we nog niet bereikt, maar volgens betrouwbare bronnen zweef je als het ware door de wolken, op zoek naar een hemelse portie rijstepap met een gouden lepel.

Dat laatste kunnen wij u op dit moment niet aanbieden, maar wij kunnen u wel laten zweven in een bed van topklasse. Een bed gemaakt van alleen de allerbeste materialen op de markt. Een bed gemaakt met gouden handen als echte engelen of professionals. Engelen die leven voor hun vak, professionals die streven naar perfectie. Daar gaat het over.

Als je eenmaal in de hemel bent, hoef je je nergens zorgen over te maken. Je hoeft niet meer wakker te worden. Gun je lichaam een ​​hemelse nachtrust en wordt uitgeslapen wakker.

Ontdek onze luxery collectie in onze winkel

Liersesteenweg 147
2220 Heist-op-den-Berg, België
+32 15 24 90 28
info@slaapcomfort-center.be