Een beddenwinkel boordevol ideeën

Alles voor een volmaakte nachtrust sinds 1941

" De wereld tussen slaapwel & goedemorgen "

Bosmans slaapcomfort is sinds 1941 een klinkende naam in de facineerende slaapwereld. Wij zijn een almaar groeiende familie onderneming, gevestigd in het wereldwijde epicentrum, Heist op den Berg. Denis & Raymond Bosmans ( en partner Jeanne ) begonnen ons avontuur op hun eigenste manier : vakmanschap in de meubelsector aangevuld met Belgische merken in slaapcomfort zoals Beka & Lattoflex. Naarmate de jaren vorderden en de wensen van de consument veranderden naar het " goedkope " IKEA meubel, veranderden ook onze visie. Onder leiding van 3de generatie Rudy Bosmans, opvolger Bart Bosmans en hun wederhelften Annemie en Elke, staat een professioneel team klaar om u te begeleiden in het maken van de juiste keuzes tot het afleveren van een perfecte nachtrust in uw slaapkamer. Wie advies nodig heeft aangaande rugklachten, allergieën, transpiratie of andere slaapkamer problemen, doet er dus goed aan ons eens een bezoekje te brengen. Wij zorgen ervoor dat uw bed volledig is afgestemd op uw persoonlijke noden voor een zalige nacht.


Unieke mix van de allerbeste merken & services onder 1 dak.

In onze 2000m² grote toonzaal, verdeeld onder twee verdiepingen, kan je een unieke verzameling topmerken terugvinden. Op het gelijkvloers bieden we onze klanten onder andere de grootste Auping afdeling van België, Belgisch topkwaliteit van Nill Spring & Beka, De nieuwste ster Mary Sleeps en een complete drukverlagende collectie van Tempur, M Line en Technogel. Ook voor de aankleding van uw bed barst onze zaak van leuke ideen. Met kwaliteitsvolle dekbedden en dekbedovertrekken van onder meer Brinkhaus, De Witte Lietaer, Signoria of Mirabel Slabbinck toveren wij uw slaapkamer om naar uw droomplek.

Wanneer we " the stairway 2 heaven " opstappen komen we in een andere wereld terecht. Natuurlijk slapen is de toekomst en dat bieden wij! Handmade English class van Somnus, Nederlandse perfectie van Kuperus, Noorse frisheid van Jensen en onze Zweedse parel, het meest exclusieve en allerbeste beddenmerk ter wereld, a pièce of art, kan bewonderen : Hastens Vividus!

Uiteraard kan een huismerk niet ontbreken! Handgemaakte bedden met de allerbeste natuurlijke materialen zorgen voor een uniek, zacht en omarmend ligcomfort. Pure Luxe!


Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'