Toonzaal

Verrassend aanbod topmerken voor zaligslapen

Van een nieuwe matras op maat van uw rug tot een complete slaapkamer, u vindt het allemaal bij Bosmans Slaapcomfort-center. Om u zo’n uitgebreid aanbod te kunnen tonen, hebben we een ruime toonzaal van maar liefst 1300 m² vol leuke, handige en nuttige slaapkamerideeën ter beschikking. U vindt bij ons topmerken zoals Auping, Lattoflex , Tempur, Beka, Kuperus.... Ervaar het comfort van de unieke geltex contour matrassen en détente geltex matrassen.

Neem een kijkje op het productoverzicht of het overzicht van onze topmerken.

Wij zijn tevens ook gespecialiseerd in hoofdkussens en dekbedden. Een 100-tal verschillende hoofdkussens behoren tot ons gamma. Zowel dons, synthetisch, ergonomische of latex hoofdkussens...het kan allemaal! Ook het volledige aanbod aan dekbedden van het absolute topmerk Brinkhaus kunnen wij u aanbieden.

Hoofdkussens bieden wij u ook aan op proef, waardoor onze klanten met zekerheid weten of ze al dan niet een aangenaam hoofdkussen gaan aankopen.

Neem gerust contact op met ons.

Professioneel slaapadvies

Ieder lichaam is anders, iedere slaper is anders. In onze showroom staat een professioneel team klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. Wie slaapadvies nodig heeft rond rugklachten, allergie, transpiratie of andere slaapproblemen, doet er dus zeker goed aan om ons eens een bezoekje te brengen. Wij zorgen ervoor dat ieder element van uw bed of slaapkamer is afgestemd op uw persoonlijke noden voor een zalig slapen.

Waar?

Wilt u ons aanbod met eigen ogen komen ontdekken? Neem een kijkje op de contactpagina voor ons adreszz & een routebeschrijving.

Openingsuren

Maandag tot zaterdag: 10:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00

Gesloten op zon- en feestdagen !

 

 

 

 

 

 

Onze zaak is tegen de N10 verbindsweg Lier-Aarschot gelegen.

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'