Team Bosmans

Onder het motto “Je bent maar zo sterk als het team achter u” presenteren wij met veel trots ons topteam. Een team van ondertussen 14 gedreven mensen die dag en nacht klaarstaan om onze speciaalzaak groot te maken en om onze klanten zo goed als mogelijk te helpen. Een team waarop wij kunnen bouwen, maar het allerbelangrijkste…een team waarop wij kunnen vertrouwen in vrijwel alle omstandigheden. Zonder hen stonden wij niet op het niveau waarop wij nu staan. Let’s present you:

Bestuurder: Rudy Bosmans

Rudy is van opleiding meubelarchitect en is de 3de generatie in ons familiebedrijf. Sinds 1980 leidt hij ons bedrijf in goede banen. Rudy staat momenteel in voor de marketing, website ontwikkeling, financiële diensten & stockbeheer. In de drukste periodes komt hij nog mee onze bedjes uitleggen aan de klanten, met als specialisatie Beka, Tempur & Auping. 

 

 Bestuurder: Bart Bosmans

Bart kwam 14 jaar geleden, in 2007 bij in de winkel. Begonnen als plaatser, om de technische aspecten van de merken te bestuderen, om nadien de verantwoordelijkheid in de showroom te nemen. Bart staat in voor de planning, innovaties integreren en verkoop. Alle merken behoren tot de parate kennis, met als specialisatie Auping, Nillspring & Natuurlijk slapen

Rechterhand van Bart en tevens zijn vrouw : Elke Cuypers

Elke, vrouw van Bart, is sinds 2019 bij in de zaak. Na enkele intensieve opleidingen is zij verantwoordelijk voor de vernieuwde administratie, opvolging van klanten, verkoop, marketing en facturatie. In de showroom zijn er nog weinig geheimen voor haar, maar het liefst van alles werkt zij op onze 1ste verdieping, het natuurlijk slapen gamma. Specialisatie van Elke: Nillspring, Somnus & Hästens.

Zus van Rudy: Greta Bosmans

In 1990 kwam Greta bij in de winkel. In deze periode hadden we nog 2 showrooms, recht over elkaar. Zij stond in voor de verkoop van de slaapkamers en bedden. Op dit moment is zij verantwoordelijk voor de verkoop van ons bedtextiel. Slabbinck, Lysdrap, Fishbacher,…ze hebben geen geheimen voor haar. Greta behandeld ook de online bestellingen en de verzending hiervan.

Verwerking online bestellingen & verkoop: Paul

Paul is een tiental jaar een vertrouwd gezicht in onze zaak. Manusje van alles. Paul is begonnen als plaatser maar wordt sinds enkele jaren ingeschakeld als adviseur, heeft alle technische aspecten van alle merken perfect onder de knie en is verantwoordelijk voor de verwerking van online orders.   

Gregory is 1 van onze nieuwste gezichten en is net zoals Paul begonnen als plaatser. Gregory wordt in de drukste periodes ingeschakeld als adviseur, maar heeft als verantwoordelijkheden het verwerken van online orders, opvolgen van stockbeheer en plaatsen van bestellingen bij onze leveranciers.

Yannick: sinds 1 juli in dienst van onze zaak. Hij staat in voor het verwerken van online bestellingen en het opvolgen. Tevens doet hij ook de leveringen in Nederland.

 Dienst levering & naservice:

Jurgen (de Laenen): Sinds een 4 tal jaar onze leidinggevende plaatser. Alle technische aspecten van alle merken behoren tot zijn know-how. De zware plaatsingen zoals Somnus, Hästens, Nillspring & Technogel behoren tot zijn takenpakket. Ook wanneer er allerlei klusjes in de showroom voltooid moeten worden kunnen we op hem rekenen. Herstellingen & opvolging van naservice komen tevens ook op zijn schouders terecht.

Ludo: Werkt van alle plaatsers het langst in ons familiebedrijf. Ludo staat in voor onderhoud van ons magazijn, verre individuele verplaatsingen en plaatsingen van alle slaapsystemen. Ook staat Ludo in voor het continue opvolgen van orders gedaan door Paul.

Michiel: 1 van onze jonge en nieuwe gezichten. Michiel is technisch perfect aangelegd en is dus verantwoordelijk voor de meer technische plaatsingen zoals bijvoorbeeld Auping bedden. Zware systemen zoals Technogel, Kuperus,…staan steevast in zijn agenda genoteerd. Ook staat hij in voor het “op orde brengen” van ons magazijn.

Kevin: 1 van onze allernieuwste telgen. Na enkele weken opleiding, is Kevin verantwoordelijk gemaakt voor het plaatsen van alle merken. Vormt een perfect team met Michiel & Jurgen. Tevens wordt Kevin ook ingeschakeld voor het toezicht in ons magazijn.

Jurgen Ceuppens: 

Boekhouding:

Chris Yskout, broer van Annemie, staat sinds enkele jaren in voor onze boekhouding. De verwerking van alle papieren, opvolging van klanten,….het is een hels karwei geworden waar hij praktisch 7 op 7 met bezig is.

 Zo…nu heb je een beeld van wat er zich bij Bosmans Slaapcomfort afspeelt achter de schermen. Ieder zijn verantwoordelijkheid, iedereen heeft zijn eigen sterke punten…dat maakt ons zo uniek in de slaapwereld.

“In een bed van Bosmans Slaapcomfort tel je geen schaapjes”

 

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'