Team Bosmans

 

Onder het motto “Je bent maar zo sterk als het team achter u” presenteren wij met veel trots ons topteam. Een team van ondertussen 16 gedreven mensen die dag en nacht klaarstaan om onze speciaalzaak groot(s) te maken en om onze klanten zo goed als mogelijk te helpen. Een team waarop wij kunnen bouwen, maar het allerbelangrijkste…een team waarop wij kunnen vertrouwen in vrijwel alle omstandigheden. Zonder hen stonden wij niet op het niveau waarop wij nu staan. Let’s present you:

Bestuurder: Bart Bosmans

Nadat Bart zijn studies Logistiek Management & Accountancy niet vervolledigde, kwam hij als 4de generatie in 2007 bij in de zaak. Begonnen als installateur, om de technische aspecten van de merken te bestuderen, maar heeft nu de volledige verantwoordelijkheid over de showroom & facturatie. Bart staat in voor het aanbrengen van innovaties, relaties met fabrikanten en klantenservice. Als 1ste slaapadviseur behoren alle merken tot de parate kennis, met als specialisaties Auping, Nillspring & Natuurlijk slapen.

Medebestuurder: Elke Cuypers

Elke, vrouw van Bart en meteen ook zijn linker & rechterhand tegelijk, is sinds 2019 bij in de zaak. Na enkele intensieve opleidingen is zij verantwoordelijk voor zowel onze website, administratie, marketing als verkoop. In de showroom zijn er nog weinig geheimen voor haar, maar het liefst van al werkt Elke op de bovenverdieping, waar ze van Hästens & Carpe Diem haar speeltuin gemaakt heeft. In 2021 heeft ze samen met Bart “Linnenboetiek” geopend in het centrum van Heist, waar ze topmerken als Hugo Boss, Ralph Lauren & Yves Delorme heeft gelanceerd.

Bestuurder: Rudy Bosmans

Rudy is van opleiding meubelarchitect en is de 3de generatie van ons familiebedrijf. Sinds 1980 leidt hij ons bedrijf in goede banen. Momenteel staat hij naast onze websiteontwikkeling en stockbeheer, in voor de ondersteuning en opleiding van Bart & Elke. Hij is ervoor verantwoordelijk dat onze zaak is uitgegroeid tot een van dé slaapspecialzaken in de BeNeLux.

Zus van Rudy: Greta Bosmans

In 1990 kwam Greta bij in de zaak. In die periode hadden we nog 2 showrooms, recht over elkaar. Zij stond in voor de verkoop van slaapkamers & bedden. Op dit moment is zij nog steeds verantwoordelijk voor advies op maat, met specialisatie van bedtextiel. Slabbinck, Lysdrap of andere topmerken hebben geen geheimen voor haar. Greta staat ook in voor de verwerking van online bestellingen.

Chris : Boekhouder 

Verantwoordelijke Online & Stockbeheer: Paul 

Paul is reeds een tiental jaar een vertrouwd gezicht in onze zaak. Paul is begonnen als installateur om nadien ingeschakeld te worden in het adviseren van een goede nachtrust. Hij heeft vrijwel alle technische aspecten van onze merken onder de knie.

Op dit moment heeft Paul de totale verantwoordelijkheid over de verwerking van online bestellingen, stockbeheer als plaatsen van orders.

Verantwoordelijke Auping Store: Michiel

Net als Bart heeft Michiel zijn opleiding als installateur doorlopen, om alle technische aspecten van onze slaapsystemen perfect onder de knie te krijgen. Na enkele maanden intensieve training is hij niet alleen de verantwoordelijke voor onze Auping Store, maar behoren ook andere merken zoals Nill Spring of Swissflex tot zijn kennis.

Naast slaapadviseur is hij tevens de rechterhand van Paul bij de verwerking van online orders.

Magazijn verantwoordelijke: Jurgen 

Jurgen was enkele maanden één van onze installateurs, waarbij hij met zorg de aangekochte slaapsystemen afleverde bij onze klanten.
Op dit moment is Jurgen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in onze magazijnen, aanbrengen van goederen alsook stockbeheer.

Dienst levering & naservice:

De Jurgen (de Laenen): Sinds een 6-tal jaar onze leidinggevende installateur. Alle technische aspecten behoren tot zijn know-how. Ook wanneer er tal van klusjes in de showroom moeten voltooid worden kunnen we steeds op hem rekenen. Herstellingen & opvolging van na-service komen tevens op zijn schouders terecht.

De Jan: Sinds begin 2023 werkzaam in onze zaak. Door zijn ervaring, die hij gedurende jaren in de slaapsector heeft opgedaan, een zeer betrouwbare installateur. Ook voor hem lijken alle technische aspecten als herstellingen piece of cake! Tevens is hij verantwoordelijk voor herstellingen & plaatsingen van waterbedden.

Den Daniel: “Den beer” van ons team. Oermens Daniël maakt ons team techniekers compleet. Medeverantwoordelijk voor de zwaardere plaatsingen, sterk in technische aspecten en van alle merken op de hoogte.

De Ludo: Het langst werkzaam als technieker/installateur. Op dit moment verantwoordelijk voor de afleveringen op lange afstand. Van alle merken op de hoogte zodat er geen enkel probleem een probleem vormt!

Bosmans Linnenboetiek: Mieke Boone

Mieke is sinds 2021 verantwoordelijk voor het advies in onze Linnenboetiek in het centrum van Heist-op-den-Berg. Gespecialiseerd in bed- & badtextiel en meteen ook het aanspreekpunt voor de styling van Bed & Breakfast projecten.  

 “In een bed van Bosmans Slaapcomfort tel je geen schaapjes”

 

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'