The World Between Good Night & Good Morning

De premium Scandinavische designbedden van Carpe Diem Beds zijn vernoemd naar eilanden en gehuchten langs de Zweedse westkust. Een geweldige dag begint de avond ervoor – daarom bevatten onze bedden gepatenteerde slaapoplossingen voor maximaal comfort. Kies tussen onze continentale bedden, framebedden en verstelbare bedden – die allemaal unieke voordelen bieden. Ontwerp uw bed op maat door de maat, stof, kleur, hoofdeinde, poten en de zachtheid van de matras te selecteren. Onze bedden worden met de hand gemaakt in Zweden, met de nadruk op kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Patented solutions for Carpe Diem Beds

Centraal in het veringsysteem van Carpe Diem bedden staat de unieke pocketveringtechnologie. Elke veer is individueel verpakt in een zakje, waardoor ze onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde ondersteuning die zich aanpast aan de contouren van je lichaam, ongeacht je slaaphouding. Of je nu op je rug, zij of buik slaapt, het veringsysteem past zich moeiteloos aan, waardoor drukpunten worden verminderd en je lichaam volledig wordt ondersteund.

Wetenschap gemotiveerd


Vanuit hun Zweedse productiefaciliteit combineren Carpe Diem Beds rust met innovatieve technologie en de beste materialen. Langzaam groeiend Noords grenenhout, Talalay-latex, biologisch katoen en prachtige stoffen ontmoeten een geschiedenis van wetenschappelijke benadering, ingeprent door de chiropractische achtergrond van hun oprichter en sindsdien gehandhaafd in hun bedrijfsethos.

Waarom u voor Carpe Diem-bedden zou moeten kiezen

"Stel je voor: elke nacht rusten in een oase van luxe en comfort, waar elk detail is ontworpen om jouw slaapervaring te optimaliseren. Dat is precies wat een Carpe Diem bed belooft. Met hun compromisloze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit, bieden Carpe Diem bedden niet alleen een plek om te rusten, maar een haven voor diepe ontspanning en herstel. Gemaakt met de fijnste materialen en innovatieve technologieën, omarmen deze bedden je lichaam en geest, waardoor elke nacht een verjongende reis wordt"

Comfort

Carpe Diem bedden bieden een ongeëvenaard niveau van comfort, waarbij elk aspect is ontworpen om een luxueuze slaapervaring te creëren. De matrassen zijn vakkundig vervaardigd met hoogwaardige materialen, zoals natuurlijke vezels en veren van de hoogste kwaliteit, die zorgen voor optimale ondersteuning en drukverlichting.

Kwaliteit

"Carpe Diem bedden staan synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit. Elk bed wordt met uiterste zorg en precisie vervaardigd, gebruikmakend van de beste materialen en ambachtelijke vakmanschap. Van de handgemaakte matrassen tot aan de met de hand gestikte bekleding, elk detail is doordrenkt met aandacht voor detail en streven naar perfectie.

Vakmanschap

"Carpe Diem bedden worden gekenmerkt door hun ongeëvenaarde vakmanschap, waarbij traditionele ambachtelijke technieken worden gecombineerd met cutting-edge innovatie. Elk bed wordt met de hand vervaardigd. Van het nauwkeurig plaatsen van elke veer in de matras tot aan het zorgvuldig stikken van de bekleding, elk aspect van een Carpe Diem bed getuigt van uitzonderlijke toewijding aan perfectie.

Ontdek onze luxury collectie in onze showroom

Liersesteenweg 147
2220 Heist-op-den-Berg, België
+32 15 24 90 28
info@slaapcomfort-center.be

Discover more of our luxury collection