Wij zijn het snelste bed op de markt

Door de drukte is onze stock tijdelijk niet up to date. Voor informatie betreffende voorraad kan u contact opnemen met info@slaapcomfort-center.be

Levering wanneer het u past

Kwaliteitsmerken

Gratis levering
& installatie

24/24 - 7/7
Persoonlijk advies

" Uw nieuwe bed snel leverbaar "

Uw nieuwe bed binnen de 24 uur in uw slaapkamer! Door onze grote voorraad, kunnen wij zorgen voor zeer snelle levertermijnen van topmerken als Tempur, Beka, Auping, M line en Technogel. Bovendien zorgen we tijdens de levering meteen voor de instalatie bij u thuis! Kies zelf uw leveringsdatum

Advies nodig? Neem contact op of kom langs in onze showroom.

Liersesteenweg 147
2220 Heist-op-den-Berg

4e Generatie familiebedrijf, meer dan 80 jaar kwaliteit, persoonlijke service & vertrouwen

Onze zaak werd opgericht in 1941 en is van oorsprong een ambachtelijke meubelzaak. In de loop der jaren zijn wij ons meer en meer gaan specialiseren in slaapcomfort op maat waardoor wij zijn uitgegroeid tot een top-referentie in Belgie en ver daar buiten. De reacties & reviews die we krijgen spreken dan ook voor zich. Wij maken het verschil door de mix van topmerken, service, scherpe prijzen, garantievoorwaarden en nu dus ook super snelle levering te combineren met elkaar. Bosmans slaapcomfort staat voor "constante vernieuwing", waarbij wij met ons Snelle Bed uniek zijn in de slaapwereld.

Met hetsnellebed.be gaan wij gans Belgie voorzien van een snelle, maar vooral perfecte nachtrust. De garantievoorwaarden die u als klant online krijgt, zijn net dezelfde als deze in onze fysieke showroom. Ook zijn alle mogelijke slaapsystemen of matrassen die u op onze website kan terugvinden, uit te testen in onze zaak.

Onze fysieke showroom is gevestigd in Heist-op-den-Berg, waar wij vrijwel alle topmerken op de markt, met hun volledige gamma, aanbieden in een 2000m² grote showroom. Zowel Auping, Tempur, Mline, Beka, Nillspring, Technogel als natuurlijk slapen, met onder andere het meest prestigieuze merk ter wereld nl Hastens, staan hier te pronken op mooie en verzorgde wijze. Alle mogelijke matrassen alsook slaapsystemen kunt u bij ons terugvinden. Graag maken onze gespecialiseerde adviseurs tijd voor u om alle details rondom slapen op een rustige wijze uit te leggen. U zou er bijna van beginnen te dromen...en vergeet niet...in een bed dat bij jou past tel je geen schaapjes! Geen vraag of suggestie is ons te gek, wij proberen u met al uw wensen verder te helpen!

Met Het Snelle Bed zijn wij het snelste bed op de markt!

Tot snel!

Bart & Elke

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'