Welke mogelijkheden bieden wij onze klanten ?

Hoe gaat onze service in zijn werk?

Doordat wij beschikken over een fysieke winkel (2000m² grote toonzaal in Heist op den Berg) hebben wij, als enige slaapspeciaalzaak in België, het voorrecht iedereen een goede nachtrust aan te kunnen bieden via 3 mogelijkheden.

OPTIE 1

Alle artikelen kunnen aangekocht worden zonder financieringsplan maar wel met een eventueel van toepassing zijnde korting.

OPTIE 2

Aankoop van uw slaapsysteem MET gratis & persoonlijk financieringsplan via onze zaak, dus ZONDER tussenkomst van een financiële instelling.

Wanneer u opteert voor deze optie vragen wij 20 % voorschot alvorens wij de bestelling verwerken en bij de plaatsing aan aanvullend bedrag ter waarde van 20%. Het resterende saldo zal dan in 24 maanden kunnen afgelost worden volgens een overeenkomst bestaande uit 24 gelijke schijven.  Via dit formulier kan u een voorstel indienen voor het artikel dat u wenst aan te kopen.

Een voorbeeld ter illustratie hoe we tewerk gaan :

U wil een boxspring aankopen van € 1999 BTW incl.

Dit wil zeggen dat u als volgt betaald :

bij de bestelling een voorschot van 20% - €399.8

bij de plaatsing een voorschot van 20% - €319.84

het resterend saldo wordt over 24 maanden gelijk verdeeld : € 53.30

OPTIE 3

Via een financiele instelling ( cofidis ) waarbij er GEEN voorschot betaald hoeft te worden en het complete bedrag in 24 maanden kan terugbetaald worden via de Cofidis overeenkomst.

Hiervoor dient u een document in te vullen ter goedkeuring, u kan dit document opvragen via ELKE

Bosmans slaapcomfort is de beddenspeciaalzaak uit Heist op den Berg waar alle bekende merken terug te vinden zijn. U kan hier verder op ontdekking en een bezoek aan onze showroom is beslist een aanrader.

VOOR VRAGEN OF BESTELLINGEN CONTACTEER ELKE

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'