Anti-allergie, het belang ervan

Vele mensen hebben een bepaalde allergie. In België is 30% van de bevolking allergisch voor één of andere stof. Dit aantal neemt jaarlijks toe. Er is zelfs een stijging van 50% in de afgelopen tien jaar, vooral bij kinderen.

Naar verwachting zal het aantal mensen met een allergie de komende twintig jaar verdubbelen of verdrievoudigen. Eén van de belangrijkste en natuurlijkste oorzaken voor de ontwikkeling van allergieën is de huisstofmijt.

De beste plaats om deze allergie tegen huisstofmijten te ontwikkelen is de slaapkamer. Het is er namelijk vochtig (door transpiratie), donker en lekker warm.

Te vaak denken mensen dat ze allergisch zijn voor de vulling van hun dekbed nl. dons. Het is echter zo dat u niet allergisch bent voor bv. dons als vulling van uw dekbed maar wel dat u een allergische reactie vertoont op de aanwezigheid van huisstofmijten in uw slaapomgeving.

Voor deze mensen worden vele dekbedden, kussens en matrassen speciaal behandeld.

Indien u dan nog steeds twijfelt, of wanneer het gewenste anti-allergisch resultaat nog niet voldoende bereikt wordt is er nog een uitgebreid gamma anti-allergische producten zoals: mijtstop hoezen en beschermers voor zowel matrassen, dekbedden als kussens. Deze anti-allergische beschermers sluiten elke reactie met huisstofmijten uit.

Het beste resultaat krijgt men als je van in het begin op je nieuw ongebruikte matras, kussen of dekbed een anti-allergische hoes aanbrengt.

Anti-allergische hoezen kunnen dan ook gewassen worden op hoge temperaturen (90°) zodat geen enkele huisstofmijt een wasbeurt overleeft !

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'