Hoeslaken

Een hoeslaken is belangrijk om uw matras te beschermen. Een hoeslaken is een hoes die u over uw matras trekt; zodoende dat de matras beter beschermd is tegen stof, vocht en vuil.

Hoeslakens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en stofkwaliteiten. Jersey stretch, katoenen en flanellen hoeslakens zijn de dag van vandaag erg in trek. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen ook goed gereinigd worden.

Tegenwoordig zijn de meeste hoeslakens voorzien van een rek waardoor ze goed rond uw matras passen. Vroeger gebruikte men vaak een gewoon laken zonder rek. Dit had als nadeel dat het laken niet altijd even goed bleef zitten en de matras dus soms toch nog bevuild werd.

Let bij de aankoop van uw hoeslaken op dat wanneer u een dikke matras heeft, u ook een hoeslaken koopt waarvan de hoeken voldoende hoog zijn. In onze collectie kan u talrijke modellen vinden die geschikt zijn voor alle matrassen. Indien u topkwaliteit wil onder de hoeslakens dan adviseren wij de Estella Exquisit die zeer elastisch zijn en geschikt zijn voor elke matras. Ook de hoeslakens van Bella Donna behoren tot de absolute top en zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'