Welkom 2024: De 'Winter van de Slaap' Actie bij Bosmans Slaapcomfort

Welkom 2024: De 'Winter van de Slaap' Actie bij Bosmans Slaapcomfort

Alle acties ontdekken?

Bekijk dan snel onze folder 

 

Het nieuwe jaar is aangebroken, en bij Bosmans Slaapcomfort verwelkomen we 2024 met open armen en onze jaarlijkse winteractie, de "Winter van de Slaap". Gedurende de hele maand januari kun je genieten van fantastische nieuwigheden, unieke promoties en aantrekkelijke kortingen op al onze topmerken. Maar laten we eerst even stilstaan bij wie we zijn en wat we doen.

Sinds onze oprichting in 1941 heeft Bosmans Slaapcomfort zich gevestigd als een toonaangevende naam in de wereld van slaapcomfort. Met een uitgebreide showroom van 2000m² vol topmerken bieden we een breed scala aan slaapoplossingen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw slaapsysteem, een comfortabele matras of luxueus bedlinnen, bij ons vind je alles om jouw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen.

Elk lichaam is uniek, en daarom zetten onze ervaren adviseurs zich in om jou te begeleiden door alle mogelijkheden. Of je nu interesse hebt in druk verlagend slapen, slapen op natuurlijke materialen of misschien wel een waterbed prefereert, wij bieden objectief advies en vinden het bed dat het beste bij jouw lichaam past. Kom langs voor een heerlijk kopje koffie en ervaar zelf de service die je met een glimlach weer laat opstaan!

 

MEGA WINTER ACTIES!

Wij kopen jouw oude bed terug!

Een veelgestelde vraag bij de aankoop van een nieuwe matras of bed is: “Wat doen we met ons oude bed?” Nou, dit jaar willen we onze klanten extra verwennen. Wij nemen niet alleen je oude bed mee bij de aankoop van een nieuw slaapsysteem...

Wij KOPEN het van je terug! Bovendien schenken we het vervolgens aan mensen in nood, waardoor jij samen met ons een mooie bijdrage levert aan de gemeenschap.

Wij kopen jouw oude bed!

 

Bosmans All-In Garantieservice

Bij Bosmans Slaapcomfort begrijpen we dat een goed slaapsysteem een investering is voor vele jaren. Dankzij onze unieke garantieservice kun je jarenlang genieten van je nieuwe aankoop. Van reinigings- en verzorgingsproducten tot een team van service specialisten, wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe boxspring.

  • Vlekkenservice (voor koffie, cola, en meer)
  • Herstellen van motoren
  • Vervangen of herstellen van veren
  • Vastzetten van losgeraakte knopen
  • En nog veel meer…

Ontdek alle voorwaarden in onze showroom en maak van 2024 jouw jaar van uitzonderlijk slaapcomfort!

Bosmans All-In Garantieservice

 Box By Bosmans
Lees vorige
Tips om beter te slapen tijdens de winter

Tips om beter te slapen tijdens de winter

Slaapproblemen tijdens de winter? Bosmans Slaapcomfort geeft 5 tips om beter te slapen Wanneer de dagen korter en kouder beginnen te worden, voelen we echt dat de winter in het...

Lees volgende
Onderhoud waterbedden

Hoe onderhoud ik mijn waterbed?

Tips voor het Optimaal Onderhouden van je Waterbed Een waterbed biedt niet alleen een unieke slaapervaring, maar vereist ook specifieke zorg en aandacht om de levensduur te verlengen en een...