Trends in bad- en bedtextiel

Ontdek de laatste trends in bad- en bedtextiel

Wanneer u ‘s nachts slecht slaapt, vermindert uw energieniveau overdag aanzienlijk. Iedereen heeft dat al wel eens ervaren. Een goede nachtrust is de brandstof voor een energieke dag. Hoewel een kwalitatief bed natuurlijk noodzakelijk is, kan het juiste bedtextiel ook een aanzienlijk verschil maken. In deze blog ontdekt u de nieuwste trends in bed- en badtextiel die bijdragen aan uw welzijn.

Vind rust in uw bedtextiel

Voor de meeste mensen moet de slaapkamer een oase van rust uitstralen. Effen beddengoed, zoals dat van Lysdrap of Mirabel Slabbinck, is altijd een veilige keuze. Toch is het mogelijk om zelfs hierin de seizoensgebonden trends te volgen. In de herfst kunt u bijvoorbeeld kiezen voor warme, iets donkerdere kleuren. Denk aan (donker) groen en blauw, aardetinten, of een rustig grijs. Wanneer u daarbovenop kiest voor beddengoed vervaardigd uit satijn/katoen, bent u verzekerd van zachte stoffen en een matte uitstraling. Heeft u het liever lekker warm ‘s nachts? Dan raden we aan om voor een flanellen dekbedovertrek te kiezen.

Kies voor speelse eyecatchers

Houdt u meer van een dynamische uitstraling? Dan is beddengoed met grafische patronen, zoals lijnen en ronde vormen, een uitstekende keuze. Beddengoed met grafische prints kan vaak een echte eyecatcher in uw slaapkamer zijn. Wanneer u kiest voor dit beddengoed, raden we u aan om dit te combineren met rustige wandbekleding en het aantal accessoires in uw slaapkamer te beperken. Uw beddengoed speelt dan de hoofdrol in de slaapkamer en de andere elementen moeten zorgen voor voldoende rust. 

Slaap als een roosje

Voor wie echte luxe in de slaapkamer nastreeft, is er de collectie van Mirabel Slabbinck of Yves Delorme. Deze collectie mag gerust als koningin van het bedtextiel worden bestempeld en is vervaardigd uit Egyptisch gekamd katoensatijn, de beste katoensoort ter wereld. Dit katoen kenmerkt zich door zijn lange vezels en zuiverheid. Het voelt zijdezacht aan en is uiterst duurzaam. Bovendien is deze ademende stof in staat om veel vocht te absorberen. Een dekbedovertrek van katoensatijn straalt pure luxe uit, met een glanzende bovenkant en een matte onderkant.

Meer zachtheid, minder pluis

Uw nacht begint en eindigt altijd in de badkamer. Het is dan ook essentieel dat uw badtextiel aansluit bij uw beddengoed. Voor een frisse uitstraling in de badkamer kiest u best voor wit badtextiel. Bent u toch eerder een liefhebber van kleur? Dan bent u waarschijnlijk eerder fan van badlinnen met levendige tinten. Hier geldt opnieuw hetzelfde advies als in de slaapkamer. Als u kiest voor kleurrijk textiel, werkt u best met neutrale muren en meubels en geeft u het geheel een kleurrijke touch met leuke elementen.

Als u pluizen wilt vermijden, biedt het badtextiel van Vossen de oplossing. Dankzij de innovatieve Airpillow-technologie is dit badtextiel uiterst absorberend en pluist het maar liefst 90% minder dan conventionele badstof. Bovendien is deze collectie hypoallergeen, wat uw huid alleen maar ten goede komt.

Wilt u graag de allerzachtste handdoeken, dan is Yves Delorme een perfecte keuze. Super zacht en perfect absorberend. Het pareltje in het badtextiel!

Het badtextiel van Vossen en Yves Delorme is verkrijgbaar in onze Linnenboetiek te Heist op den Berg.

Accesoires voor de badkamer.

Ook de accessoires voor in de badkamer mogen natuurlijk niet ontbreken. Hiervoor bieden wij de producten aan van Aquanova. 

Aquanova biedt een groot scala aan kleuren en materialen om aan diverse interieurvoorkeuren te voldoen. Van zachte pasteltinten tot diepe, rijke kleuren er is voor ieder wat wils. Deze diversiteit in keuzes maakt het gemakkelijk om badkameraccessoires te vinden die naadloos aansluiten bij de bestaande inrichting van je badkamer.

Wenst u graag meer informatie over onze producten? neem dan zeker contact op via mail op elke@slaapcomfort-center.be of via telefoon : 0487602123

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'