waterkussen

Kiezen voor een waterkussen ...

Het  waterkussen  

Mediflow produceert het enige echte hoofdkussen waar je voor een super comfort een hoeveelheid water kan toevoegen!  U denkt waarschijnlijk welk nut zo een hoofdkussen kan hebben en dat dit overbodige producten zijn. 

Wist u dat :

  • er een studie van een universiteit bestaat waar zeer vele hoofdkussens vergeleken werden en dat dit MEDIFLOW kussen er als beste uitkwam?
  • Dit kussen individueel voor ieder persoon van hardheid kan verschillen; naargelang de hoeveelheid water men toevoegt.
  • De betere oplossing kan zijn bij nekpijnen.
  • Mediflow over de hele wereld belangrijke verkopen realiseert en bij zeer velen dus een verbetering van slaap biedt.
  • Dit kussen zeer veel wordt nagemaakt maar waar de kwaliteit dan op een zeer laag pitje staat.  Dus wees voorzichtig bij de aanschaf van een Mediflow kussen.  Doe de aankoop bij een ervaren slaapspeciaalzaak.

Het enige echte waterkussen is het gepatenteerd product van uit Canada.

Hoe functioneert het?

Het Waterkussen van Mediflow is volledig verstelbaar. Pas eenvoudig de stevigheid van uw kussen aan door een hoeveelheid water toe te voegen (of te verwijderen) die voor u de perfecte ondersteuning biedt (zacht, medium of stevig). U wordt niet wakker om uw kussen aan te passen, omdat de Waterbase de ondersteuning behoudt door zich aan te passen aan uw hoofdbewegingen.

Water beweegt als je beweegt

Rugslapen, zijslapen of buikslapen, water beweegt terwijl je beweegt. Je wordt dus niet wakker om tijdens het slapen je kussen te verstellen!  Dus bij elke slaaphouding past het waterkussen zich perfect aan. Het water beweegt mee zodra men van positie wisselt en dat is een bijzondere meerwaarde van dit type kussen.  De voordelen bij zulke situaties weet je snel te appreciëren bij het gebruik ervan.

Hoe water toevoegen?

Het toevoegen van water is bijzonder makkelijk.  Met het bijgeleverde accessoire kan je op een eenvoudige manier het water in het kussen toevoegen.  Het water bevindt zich in een apart afgeschermd deel van het kussen zodat er geen lekkage kan voorkomen. 

  • Toevoegen van 1 liter geeft een zacht comfort.
  • Toevoegen van 2 liter geeft een medium comfort.
  • 3 Liter zorgt voor een hard comfort.

Het is wel aanbevolen om het water 1x per jaar te vervangen. 

 

Lees vorige
drukverlagend slapen

Op zoek naar een drukverlagende matras? Ontdek het verschil tussen Technogel, Tempur en Mline

Als het op een goede nachtrust aankomt heeft iedere persoon andere wensen. De een slaapt graag op een harde matras, de ander houdt van een matras die zijn/haar lichaamsvorm aanneemt....

Lees volgende
Rugklachten

De beste slaapsystemen voor fysieke klachten

De beste slaapsystemen voor fysieke klachten 20% van de Belgische bevolking lijdt aan reuma, zo’n 10% heeft artrose, 18% heeft last van lage rugpijn en dagelijks staan heel wat mensen...