Een beddenwinkel boordevol ideeën!

Alles voor een volmaakte nachtrust, sinds 1941

Bosmans Slaapcomfort-center is de uitgeslapen beddenwinkel waar u alles haalt voor een volmaakte nachtrust. Wij zijn een groeiende familieonderneming waar een gedreven team van slaapspecialisten u met plezier wegwijs maakt in ons grote aanbod.

Al sinds 1941 is Bosmans een vaste waarde in slaapcomfort. Kom onze bedden uittesten en ontdek alles voor een hemelse slaapkamer in onze ruime en gezellige showroom in Heist-op-den-Berg. Te ver? Dan snuffelt u toch gewoon vanuit uw luie zetel rond in onze webshop of wandel even rond in onze showroom via deze virtuele toer..

Nog een vraag? Neem dan zeker ook een kijkje in de rubriek klantenservice. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


 

Goed uitgerust voor het ideale slaapcomfort

Gun uw lichaam alle rust die het verdient. Elke nacht brengen we ettelijke uren door in ons bed. Logisch toch, dat een bed comfortabel moet zijn en uw lichaam optimaal moet ondersteunen? Wilt u zelf goed uitgerust zijn? Zorg dan dat uw slaapkamer dat ook is! 

In een bed dat bij u past, tel je nooit schaapjes!   Daarvoor zijn wij hier. Bij Bosmans Slaapcomfort-center begeleiden we u eerst en vooral in uw keuze van een goede bedbodem en een aangepaste matras of boxspring. Maar comfort gaat verder dan de correcte ondersteuning. Het geheel wordt omlijst met een stijlvol bedkader.

En ook voor de aankleding van uw bed barst onze winkel van de leuke ideeën! Met warme dekbedden, zachte lakens, mooie sierkussens en plaids wordt uw slaapplek een echt gezellig nest. 

Met andere woorden: Bosmans is meer dan gewoon een beddenwinkel. Wij lopen over van de ideeën voor een slaapkamer die gewoon áf is. Een plek waar u zich met plezier ’s avonds ontspant en indommelt om ’s morgens heerlijk uitgeslapen weer aan een nieuwe dag te beginnen!

 

Professioneel slaapadvies

Ieder lichaam is anders, iedere slaper is anders. In onze showroom staat een professioneel team klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. Wie slaapadvies nodig heeft rond rugklachten, allergie, transpiratie of andere slaapproblemen, doet er dus zeker goed aan om ons eens een bezoekje te brengen. Wij zorgen ervoor dat ieder element van uw bed of slaapkamer is afgestemd op uw persoonlijke noden voor een zalig slapen.

Waar?
Wilt u ons aanbod topmerken met eigen ogen komen ontdekken? Neem een kijkje op de contactpagina voor ons adres & een routebeschrijving.

Openingsuren:

VRIJE TOEGANG:

Maandag tot en met vrijdag: 10-12 en 13-18 uur.

Zaterdag doorlopend open van 10-17 uur.

Zon- en feestdagen gesloten.
 
Vrij winkelen mogelijk: met 2 personen van hetzelfde huishouden.

U heeft ook de mogelijkheid om een afspraak te boeken.

Boek uw afspraak online op onze homepage of contacteer ons per telefoon, per mail (elke@slaapcomfort-center.be), of per chat.