Auping noble

Auping Noble wint prestigieuze Archiproducts Design Award 2023

Tijdens de jaarlijkse Archiproducts Awards in Milaan werd het Auping Noble-bed bekroond met een Archiproducts Design Award in de categorie ‘meubels’. Deze prestigieuze awards vieren wereldwijd topdesign en belichten de samenwerking tussen designers en merken. Het massief eikenhouten Noble-bed, ontworpen door de Rotterdamse designer Johan Van Hengel, werd door de jury geprezen vanwege zijn innovativiteit, duurzaamheid, esthetiek en zijn opmerkelijke, functionele ontwerp

Waardering voor uitzonderlijk design

De Archiproducts Design Awards huldigen de crème de la crème van de designwereld. Met meer dan 230.000 producten, 3.500 designmerken en 2,7 miljoen gebruikers, is Archiproducts het grootste informatie- en inspiratienetwerk voor architectuur en design wereldwijd. De onafhankelijke jury, bestaande uit architecten, designers, creative directors, fotografen en professionals gespecialiseerd in eco-design en duurzaam ontwerp, heeft dit jaar meer dan 700 inzendingen beoordeeld en het Noble-bed unaniem erkend als een uitzonderlijk design-statement.

noble chocolate brown oak

Een bed dat zijn naam waardig is

Het premium designbed Noble, ontworpen door Rotterdams designtalent Johan van Hengel, is meer dan zomaar een bed. Het is een verfijnd stuk vakmanschap met een ingetogen luxueuze uitstraling. Noble betekent groots en met goede bedoelingen – en dat zie je terug in het ontwerp. Vervaardigd uit massief Europees eikenhout, is Noble een eigentijds meubelstuk dat generaties lang gekoesterd kan worden.

Bekroning

De bekroning van Auping Noble met de Archiproducts Design Award 2023 is niet alleen een triomf voor Auping en Johan van Hengel, maar ook een lofzang voor tijdloze elegantie, vakmanschap en duurzaamheid in de wereld van meubeldesign.

Johan van Hengel - Ontwerper Noble

"Het is voor mij een eer dat Auping Noble is uitgeroepen tot een van de winnaars van de Archiproducts Design Awards. Noble is het resultaat van een hechte samenwerking met veel enthousiasme en toewijding. Ik ben trots om te zien dat de kwaliteiten van het bed zo goed tot uiting komen in het ontwerp en dat de inspanningen om een bijzonder en duurzaam bed te creëren zijn opgemerkt en beloond door de jury."

Stel zelf jouw Noble samen

ONLINE CONFIGURATOR