“De wereld tussen slaapwel” & goedemorgen”

4 generaties Bosmans slaapcomfort

Bosmans Slaapcomfort is sinds 1941 een klinkende naam in de fascinerende slaapwereld. Wij zijn een almaar groeiende familie onderneming, gevestigd in het wereldwijde epicentrum, Heist-op-den-Berg. Denis & Raymond Bosmans (en partner Jeanne) begonnen ons avontuur op hun eigenste manier: vakmanschap in de meubelsector aangevuld met Belgische merken in slaapcomfort zoals Beka & Lattoflex. Naarmate de jaren vorderden en de wensen van de consument veranderden naar het “goedkope” Ikea meubel, veranderde ook onze visie. Onder leiding van 3de generatie Rudy Bosmans, opvolger Bart Bosmans en hun wederhelften Annemie en Elke, staat een professioneel team klaar om u te begeleiden in het maken van de juiste keuzes tot het afleveren van een perfecte nachtrust in uw slaapkamer. Wie advies nodig heeft aangaande rugklachten, allergieën, transpiratie of andere slaapkamer problemen, doet er dus goed aan ons eens een bezoekje te brengen. Wij zorgen ervoor dat uw bed volledig is afgestemd op uw persoonlijke noden voor een zalige nachtrust.

Unieke mix van de allerbeste merken & services onder 1 dak voor een volmaakte nachtrust

In onze 2000m² grote toonzaal, verdeeld over 2 verdiepingen, kan je een unieke verzameling topmerken terugvinden. Op het gelijkvloers bieden we onze klanten onder andere de grootste Auping afdeling van België, Belgische topkwaliteit van Nillspring & Beka, de nieuwste ster Mary Sleeps en een complete druk verlagende collectie van Tempur, M line & Technogel. Ook voor de aankleding van uw bed barst onze zaak van leuke ideeën. Met kwaliteitsvolle dekbedden en dekbedovertrekken van onder meer Brinkhaus, De Witte Lietaer, Lysdrap, Signoria of Mirabel Slabbinck toveren wij uw slaapkamer om naar uw droomplek.

Wanneer we “the stairway 2 heaven” opstappen komen we in een andere wereld terecht. Natuurlijk slapen is de toekomst en dat bieden wij ! Handmade English class van Somnus, Nederlandse perfectie van Kuperus, Noorse frisheid van Jensen en onze Zweedse parel, het meest exclusieve en allerbeste beddenmerk ter wereld….Hästens. Met de nodige fierheid mogen we zeggen dat je bij ons het beste bed ter wereld, a piece of art, kan bewonderen: Hästens Vividus!

Uiteraard kan een huismerk niet ontbreken ! Handgemaakt bedden met de allerbeste natuurlijke materialen zorgen voor een uniek, zacht en omarmend ligcomfort. Pure luxe !

Wij geven u tevens niet alleen advies over slaapcomfort, maar bieden u ook tal van unieke services op maat ! Proefslapen, uw matras door ons laten reinigen of 'het snelle bed'…alles kan bij uw slaapspeciaalzaak !

Goed uitgerust voor een nieuwe dag

Gun uw lichaam de rust die het verdient. Elke nacht brengen we uren door in ons bed. Ons lijkt het niet meer dan logisch dat u deze uren op de meest comfortabele manier moet kunnen beleven. En dit kunnen wij verwezenlijken. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat u nooit nog schaapjes hoeft te tellen !

 “De wereld tussen slaapwel” & goedemorgen”

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'