Werkwijze

Waarom een snel bed?

Slapen is van essentieel belang voor onze gezondheid. Daarom is het een must om te investeren in een goed bed! Het zorgt voor een goede nachtrust, lichamelijke klachten verminderen en het allerbelangrijkste: je wordt uitgerust wakker! Toch is niet makkelijk een passende keuze te maken. Een speciaalzaak zorgt er voor dat je door de bomen het bos kan zien en dat je zeker bent van een hoogwaardig slaapsysteem!

Hoe snel is uw bed?

Wij zorgen er voor dat er in een vingerknip een perfect bed in uw slaapkamer staat! In de loop der jaren is onze stock zo opgebouwd dat wij van al onze topmerken zoals bv Tempur, M-Line en Technogel alle mogelijkheden in verschillende afmetingen, indien u wenst, binnen 24u kunnen leveren & plaatsen bij u thuis! U kan bovendien een andere leveringsdatum zelf kiezen! U past zich niet aan ons aan, wij passen ons aan aan uw agenda!

Waar kan u het snelle bed vinden?

Het is uiteraard begrijpelijk wanneer u online uw keuze niet kan maken. Een bed of matras is toch een zeer persoonlijk iets waardoor onze klanten graag eerst hun nieuwe aankoop proberen in een fysieke winkel. Onze 2000m² grote showroom met tal van topmerken is gevestigd in Heist-op-den-Berg, een episch centrum in de slaapcultuur gelegen tussen Lier, Mechelen en Aarschot! Wij verwelkomen u met een glimlach en bieden u graag een "snelle koffie" aan!

Wie is het snelle bed?

Wij zijn een 4de generatie familiebedrijf, gestart in 1941. Ons levensdoel bestaat er uit U een verbeterde nachtrust te bezorgen door steeds de beste kwaliteit te leveren inclusief persoonlijk advies en na-service. Met deze nieuwste service, uniek op de Belgische markt, hopen wij al uw eisen & noden te kunnen voldoen. 

Welke garantie heeft een snel bed?

Wij bieden meerdere manieren die u de zekerheid geven die je nodig hebt. De meeste merken uit ons gamma bieden 90 dagen comfortgarantie waarna u gratis uw comfort kunt aanpassen. Wanneer zelfs dat niet voldoende is zijn wij er voor u om u van een perfecte nachtrust te laten genieten! Onze uitstekende beoordelingen bewijzen dat we steeds ons uiterste best doen voor onze klanten!

Voor specifieke vragen over wat bij u zou passen kan u steeds contact met ons opnemen via mail of telefonisch op het nummer +32 (0)15 24 90 28 en vragen naar Elke of Bart 

 

LET OP:

- Leveringen enkel mogelijk op vooraf bepaalde momenten ( zie kalender op de productpagina )

Heeft u een vraag of opmerking, contacteer Elke of Bart

 

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'