Stairway 2 Heaven

Wat is het eerste waaraan je denkt wanneer de woorden “Stairway to Heaven” ergens vermeld staan? Hoogstwaarschijnlijk zal dit aan het gekende liedje van de Engelse rockband Led Zeppelin zijn, niet aan een trap in een slaapspeciaalzaak!

Onze “Stairway to Heaven” laat u letterlijk naar de hemel stappen. De hemel in slaapcomfort. Via deze trap maken we de brug tussen het perfecte slaapcomfort van bijvoorbeeld Nill Spring, Auping of Swissflex en het ultieme slaapcomfort van Carpe Diem, Schramm of Hästens.

Zelf zijn wij nog niet in de échte hemel beland, maar volgens betrouwbare bronnen zweef je als het ware door de wolken, op zoek naar een hemelse portie rijstpap met een gouden lepeltje. Dit laatste kunnen we u op dit moment nog niet aanbieden, maar wél kunnen we u laten zweven in een bed van topklasse. Een bed gemaakt van uitsluitend de allerbeste materialen op de markt. Een bed gemaakt met de gouden handen zoals echte engeltjes. Vakmensen. Engeltjes die leven voor hun vak, vakmensen die streven naar perfectie. Daar draait het om. Eens je in de hemel bent hoef je u nergens nog zorgen over te maken. Je hoeft niet meer te ontwaken. Geniet. Gun uw lichaam een hemelse nachtrust. Zweef door het leven…en…wie weet ontwaak je na de eerste nacht niet met een duivels lekker ontbijt…bezorgd door engeltjes.

 

Bosmans Slaapcomfort, de Stairway 2 heaven bevindt zich in Heist-op-den-Berg

Maak een afspraak en beleef het ultieme ligcomfort op één van onze parels!

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'