Handgemaakte bedden: selectie van 4 topmerken

Handgemaakte bedden: selectie van 4 topmerken

Na een gehele interieuraanpassing uitgevoerd te hebben kan Bosmans slaapcomfort u met enige fierheid aankondigen dat een ware topselectie van handgemaakte bedden en matrassen werd samengebracht onder één dak.

 

Waarom verschillende topmerken?

Een bed kan op verschillende manieren geproduceerd zijn. De handgemaakte bedden onderscheiden zich door het gebruik van diverse natuurlijke materialen. Het gebruik van materialen als alpace wol, paardehaar, hennep....etc brengt een toegevoegde waarde aan deze matrassen.

Voor personen die op zoek zijn naar een optimaal comfort voor bijvoorbeeld rugondersteuning of de ideale omstandigheden bij transpiratie zal deze collectie beslist mogelijkheden bieden. Uiteraard is het niet zo eenvoudig uit te leggen waar de verschillen voelbaar zullen zijn want dit zal u moeten testen in onze vernieuwde afdeling 'handgemaakte bedden'.

 

Nill Spring: made in Belgium

Van deze producent brengen we de volledige collectie. Deze handgemaakte bedden onderscheiden zich door de design look van deze vijf sterren boxspringbedden. De opbouw van deze bedden zijn subliem en van uitzonderlijke kwaliteit. Een ambacht uit ons land waar we fier mogen op zijn. Dit is nog niet geëvenaard in het buitenland.

 

Somnus: made in England

Zoals gebruikelijk in onze speciaalzaak kiezen we hier ook voor een complete collectie van deze topproducent. Sommige boxspringbedden hebben ook de typische Engelse look en in afwerking zijn ze steeds uitgevoerd in de beste stofferingen. De matrassen zijn een absolute meerwaarde in de collectie. Een goed uitgebalanceerde collectie met diverse comfortniveaus waar de handmade factor toch steeds aanwezig is. Uniek in het productieproces is dat zij alle gebruikte materialen binnen hun bedrijf exploiteren.

Op hun boerderij hebben ze een grote kudde schapen waar dus handig gebruik wordt gemaakt om die wol (en alpaca wol) te verwerken in de matrassen. Ook de pocketveer is een gepatenteerde versie die een uitgesproken luxueus gevoel bezorgt aan de eigenaar van de matras. Kortom een matras die zeker moet getest en vergeleken worden zodra u op zoek bent naar goed slaapcomfort !

Hästens: made in Sweden

Dit is de nieuwkomer in onze collectie.... Hästens is wereldwijd gekend voor het sublieme slaapcomfort door uitsluitend gebruik te maken van de beste materialen. Een bijzondere selectie gaat vooraf aan de productie en ook hier spreken we van het gebruik van diverse natuurlijke materialen.

In de diverse handgemaakte bedden en matrassen van Hästens wordt paardenhaar verwerkt. Eigen aan dit bed is de typische ruit die dit bed herkenbaar maakt. Uiteraard heeft elke klant de mogelijkheid om de juiste kleurvariatie te laten toepassen waardoor ieder bed een specifiek gepersonaliseerd label vermeld krijgt. Dit is unieke kwaliteit voor een uniek comfort.

Bezoek deze unieke collectie Luxury Bedding

Het is beslist een uitstap waard om deze collectie handgemaakte bedden samen te zien staan. Ons professioneel team zal u graag te woord staan in het begeleiden naar de zoektocht voor het ideale én gepersonaliseerde comfort voor de slaap. Bosmans slaapcomfort in Heist-op-den-berg heet u van harte welkom!

Lees vorige
Ontdek welk bed perfect bij je past

Ontdek welk bed perfect bij je past

Het kiezen van het juiste bed of de juiste matras is niet altijd makkelijk. Je doet dit ook niet elke dag. Maar de adviseurs bij Bosmans slaapcomfort center gelukkig wel....

Lees volgende
Het verhaal van Hästens bedden begint in de wieg

Het verhaal van Hästens bedden begint in de wieg

Hästens is een familiebedrijf, in alle opzichten. In de eerste plaats omdat de familie Ryde er al vijf generaties de scepter zwaait. Maar net zo belangrijk zijn de andere families...