The World Between Good Night & Good Morning

"Hästens bedden belichamen de essentie van Scandinavisch vakmanschap en luxueus comfort. Al meer dan 165 jaar staat dit Zweedse merk synoniem voor de hoogste kwaliteit en meesterlijk vakmanschap in slaapcomfort. Met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, maken Hästens bedden gebruik van natuurlijke materialen zoals Zweeds grenen, katoen, wol en paardenhaar om een unieke slaapervaring te creëren die zowel ondersteunend als verkwikkend is. Elke veer wordt zorgvuldig geplaatst en elk stiksel wordt met precisie uitgevoerd, resulterend in een bed dat niet alleen luxueus is, maar ook duurzaam en bevorderlijk voor een diepe, herstellende slaap. Met Hästens bedden investeer je niet alleen in een bed, maar in een levenslange toewijding aan comfort, kwaliteit en welzijn."

In 1952 werd Hästens benoemd tot hofleverancier

De geschiedenis van Hästens begint in het hart van Zweden, meer dan 165 jaar geleden. In 1852 opende Pehr Adolf Janson, een ambachtsman en meubelmaker, een kleine werkplaats in Köping. Daar begon hij met het maken van hoogwaardige matrassen, die al snel een reputatie verdienden voor hun ongeëvenaarde comfort en vakmanschap. In de jaren die volgden, groeide het bedrijf gestaag en bleef het trouw aan zijn traditionele ambachtelijke roots, terwijl het voortdurend innoveerde met nieuwe materialen en technologieën. Tegenwoordig is Hästens een wereldwijd symbool van luxe en kwaliteit, bekend om zijn met de hand vervaardigde bedden die de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning bieden. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot meer dan een eeuw, blijft Hästens trouw aan zijn Scandinavische erfgoed, waarbij het streven naar een goede nachtrust centraal staat in alles wat ze doen."

Het gebruik van paardenhaar in Hästens bedden is een kenmerk van hun ongeëvenaarde vakmanschap en toewijding aan luxe slaapcomfort. Al meer dan 165 jaar vertrouwt Hästens op deze natuurlijke vezel vanwege zijn unieke eigenschappen. Paardenhaar is niet alleen van nature veerkrachtig en duurzaam, maar het heeft ook een uitstekende vochtregulerende werking, waardoor het ideaal is voor het creëren van een droog en aangenaam slaapklimaat. Bovendien biedt paardenhaar een natuurlijke veerkracht en ondersteuning die bijdraagt aan een gezonde slaaphouding en een diepe, rustgevende rust. Met Hästens bedden geniet je niet alleen van luxe comfort, maar ook van de natuurlijke weldaad van paardenhaar, wat een wezenlijk onderdeel is van de unieke slaapervaring die Hästens te bieden heeft."

Waarom u voor een Hästens bed zou moeten kiezen

Waarom compromis sluiten als het om je slaap gaat? Met een Hästens bed kies je voor ongeëvenaarde luxe, vakmanschap en comfort. Elk Hästens bed is met de hand vervaardigd door ambachtslieden die al meer dan 165 jaar de kunst van het slaapcomfort perfectioneren. Van de hoogwaardige materialen, zoals Zweeds grenen en paardenhaar, tot aan het nauwgezette vakmanschap dat elk detail kenmerkt, Hästens bedden beloven een slaapervaring van wereldklasse. Met hun natuurlijke ventilatie, optimale ondersteuning en ongeëvenaarde duurzaamheid, bieden Hästens bedden niet alleen een plek om te rusten, maar een oase van welzijn waar elke nacht herstellend en verjongend wordt.

Comfort

Hästens bedden beloven niet alleen een goede nachtrust, maar een ervaring van luxueus comfort die elke nacht opnieuw herdefinieert wat het betekent om te rusten. Met de combinatie van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke materialen zoals paardenhaar, katoen en wol, bieden Hästens bedden een ongeëvenaard gevoel van zachtheid en ondersteuning. Het paardenhaar zorgt voor een optimale ventilatie en vochtregulatie, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename slaaptemperatuur.

Kwaliteit

Hästens bedden belichamen een erfenis van compromisloze kwaliteit die al meer dan 165 jaar meegaat. Elk bed wordt met de hand vervaardigd door bekwame ambachtslieden, die gebruikmaken van de fijnste natuurlijke materialen en eeuwenoude vakmanschapstechnieken. Van Zweeds grenen tot paardenhaar, elk onderdeel van een Hästens bed is zorgvuldig geselecteerd voor duurzaamheid, comfort en uitmuntendheid.

Vakmanschap

Hästens is een tijdloos symbool van toewijding en perfectie. Al meer dan 165 jaar worden Hästens bedden met de hand vervaardigd door gepassioneerde ambachtslieden, die elk bed creëren als een meesterwerk van comfort en kwaliteit. Van het met de hand plaatsen van elke veer tot het zorgvuldig stikken van de bekleding, elk detail getuigt van de ongeëvenaarde toewijding aan vakmanschap. Met een onberispelijke aandacht voor detail en een diepgewortelde traditie van excellentie.

Ontdek onze luxury collectie in onze showroom

Liersesteenweg 147
2220 Heist-op-den-Berg, België
+32 15 24 90 28
info@slaapcomfort-center.be

Ontdek meer van onze luxe collectie