Zalig slapen op Auping, Tempur, Beka & ander slaapcomfort

Wie goed slaapt, is gezonder, productiever en opgewekter. Als uitgeslapen slaapwinkel en beddenspeciaalzaak zorgen wij er daarom voor dat zowel u als uw slaapkamer perfect uitgerust zijn! Zalig slapen met producten voor het allerbeste slaapcomfort, zoals Tempur, Beka, Revor en Auping.

Advies en slaapoplossingen op uw maat

In onze slaapwinkel staat een team van gedreven slaapspecialisten klaar om al uw vragen en problemen rond slapen op te lossen. Als familieonderneming vinden we het belangrijk om u persoonlijk verder te helpen met advies én een slaapsysteem op uw maat

Van een kleurig sierkussentje, nieuwe lattenbodem of matrasbeschermer, tot een complete slaapkamer met alles erop en eraan. U kan zelfs gebruik maken van het unieke aanbod ‘proefslapen’ bij u thuis. Een formule die we toepassen op hoofdkussens en matrassen! Van een op maat gemaakte dressing tot een aangepast slaapsysteem voor uw gevoelige rug. Verrassende, nuttige en (buiten)gewoon mooie ideeën voor uw slaapkamer verzamelt u in onze winkel in Heist-op-den-Berg of in onze webshop. Neem zeker ook een kijkje bij ons uitgebreid gamma boxsprings!

Alle slaapcomfort onder 1 dak

Naast een uitgebreide webshop, biedt Slaapcomfort-center alle merken onder één dak, goed voor een oppervlakte van maar liefst 1500 m². Kom er de volledige collecties uittesten van topmerken als Tempur, Auping, Beka, Stearns&Foster, Styldecor, Sealy en Lattoflex. U kan zelf de kwaliteit komen ervaren van een ruim aanbod waterbedden, boxspring en zo veel meer! Ook in bedlinnen en dekbedden brengen wij een zeer ruim assortiment.

Advies en slaapoplossingen

 op maat

Gratis levering
& installatie

Familiebedrijf
sinds 1941

Ruime selectie
topmerken

Snel bed nodig :
bekijk onze collectie 'het snelle bed'